Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 舊物新拍 - 牧瀨紅莉栖 / 卡蓮

這兩隻PVC都買左兩年有多 近來買左個棚返黎就好好利用下 之前都好似無乜BRATHER出過依兩隻既相 影得唔好唔好見怪:35:

牧瀨紅莉栖 - 命運石之門女主角 傲嬌 天才 CH2常客 故事關鍵...  
配合主體特點 白平衡做了點處理:75:

女王大人:76:

兩個同角色不同色調的

背面!!!

話說之後我都無再入牧瀨既其他PVC 我覺得這隻很有代表性了:34:

另一隻 卡蓮 ( カレン·オルテンシア) Fate/hollow ataraxia 女角 麻婆神父獨女 動畫本傳未登場... 修女一名... 這樣穿那邊像修女:43:
色調一樣 反正就沒什麼改變嘛~ 哈哈~

其實當年卡蓮沒出太多FIGURE 一隻1/6企的 還有另一隻1/8 另外就是這隻 如果講姿勢同樣子選既話 我就選左買依隻啦

圖片太大 就放幾張好了 又做不到連結... 多謝各位收看:35:
助手好正~

女王屬性爆發~
助手真係好靚...
可惜到我鍾意呢個角色果時,已經搵唔到...
助手真係好靚...
可惜到我鍾意呢個角色果時,已經搵唔到...
leungpak 發表於 9-10-2012 11:01 PM

樓主隻助手冇幾耐之前再販咗,現__點仲有啊~~~:43:
助手好正~

女王屬性爆發~
御姐喵 發表於 8-10-2012 07:18 PM

助手傲嬌屬性比較強呢~   :36:

樓主隻助手冇幾耐之前再販咗,現__點仲有啊~~~
Hard-Moriko 發表於 10-10-2012 12:21 AM

助手出左三 四隻FIGURE啊 這隻我覺得隻眼像外星人多於原著:43:(GSC出個隻個樣好D) 但姿勢佢就贏晒:36:

最近又就快出單車送鈴羽啦 個隻都做得唔錯 可惜價錢就...:30: