Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ray文

[個人收藏] 乘著飛機而來的Mattel百獸王3子及 LEGO 10228!!!!

RAY兄, 呢款野好貴啵.........點解唔等齊先入手....節省返D運費呢??
Usteakum 發表於 8-10-2012 05:19 PM

係呢, 真係神級價錢.......因為朋友幫手空運嚟, 所以唔洗比任何運費呢~:(
而且就算全套一次過運, 啲運費都好金呀.....:Q
係呢, 真係神級價錢.......因為朋友幫手空運嚟, 所以唔洗比任何運費呢~
而且就算全套一次過運 ...
ray文 發表於 8-10-2012 05:32 PM

計尺寸 = DIE HARD.................不過我寧願入其他...RAY兄你真係有大愛.....對於我呢D唔會入既, 就真係等你報告!!!!
計尺寸 = DIE HARD.................不過我寧願入其他...RAY兄你真係有大愛.....對於我呢D唔會入 ...
Usteakum 發表於 8-10-2012 05:35 PM

:handshake:希望可以等埋隻黑獅子再出報告啦~:36:
希望可以等埋隻黑獅子再出報告啦~
ray文 發表於 8-10-2012 07:09 PM

等你!!
等你!!
mushroom 發表於 8-10-2012 07:44 PM

好呀.......希望順利啦~:43:
我都好期望 大大 既合體REPORT !!

不過話時話, 我記得百獸王o係十幾廿年前都出過一款可載人既獅子玩具 , 亦可以合體 , 駕駛倉好似仲係透 , 成隻都係塑膠造 , 唔知有無大大有印象 ?

我細個只o係同學度玩過隻藍獅子同駕駛者 , 至今都無緣見合體版本 !
我都好期望 大大 既合體REPORT !!

不過話時話, 我記得百獸王o係十幾廿年前都出過一款可載人既獅子玩具 , ...
Mcgarden 發表於 9-10-2012 11:19 AM

呢款我就印象不大呢.....但美版好似都有出過幾款可載駕駛員呢~:)