Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [翼之館] Robot 魂 GAT-X102 Duel Gundam

都有十年無買 Gundam...

見到呢隻 Gundam 二魚, 心癢入左... 大件事... SHF, SIC 之後第 3 條 Line 即將開始~!?

買佢原因不單因為佢平, 仲有既係佢既外形~ 我覺得佢還原返 Gundam 最基本造型~ 好輕巧,正到不得之了 !

除此以外, 當年打 SD Gundam Online 都覺得呢隻 Duel 好好用~ 我個 Friend 用 Buster, 我用 Duel ~ 真係合作無間~ :71:

因為我無仔細睇 Seed 所以求各大大不要插我的 Pose ~ :55:

全彈發射!!

解除裝甲當然就要斬斬斬!!!

出發啦兄弟, Buster Gundam~

大家有空就來我個 Blog 交流下啦~ :)

Buster Gundam.... 已於同一日入手

完~
師兄好圖:35:

我果隻都仲未開:54:

BTW, 請問你頭像果隻係乜東東?
恭喜樓主落坑:77:
呢隻DUEL既設計真係唔錯
可惜唔係熱門野所以先會跌價...
呢隻真係正, 好玩, 還原度又高, 正!!!
翼兄啲相影得唔錯~~~~~無玩高達都要支持下~~~~~:77:
回復 2# iptinyau2341

THANKS~ 小圖的係「覺悟完了」系列叫雷電的忍者, 我呢隻係 B 記出的~ 幾似 SIC 系列, 不過無左出其他產品了

回復 3# kyo353

2 魚呢隻真係好抵玩~!! 又可以換裝

回復 4# latu

係呀
正到我落坑...大獲~ HAHAHA

回復 5# Somebody_Ex

THANKS Some 大! Some 大除左 SHF 仲有無玩 Other Series 呀~? 你 SHF 系列真係正到痺! 絕對可以解我入唔到 SHF 魂的怨念~~ XDD
nice photos.  support.