Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: batmaniac

[Hot Toys] DX12 騎唔騎到 Bat-Pod?

真係冇諗過坐吾到喎...吾係咁大整古呀!:@
玩住movie realization先:(
樓主是否非常後悔到賣左架old ver???????????
Batman坐唔到我估貓女都未必坐到,大家都係緊身衫,除非貓女套衫係可以申縮嘅布料啦
in conclusion, the logic is:
catwoman can ride on batpod (may be only)
catwoman can ride on batMAN ...
Sidious 發表於 16-10-2012 11:21 AM

In reality,
it's not a pure hypothetical Syllogism~~~
especially for Hottoys.
:DD
想問dx12係咪騎到舊batpod騎唔到新batpod? it like a joke*_*
我只是奇怪HT點解唔SHOW騎Batpod個樣,我記得舊板在門市有show過,但今次就無。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
自已拎隻dx12屈下就知有冇人呃你啦, 我就試過爆左啦夠勇氣又未夠14日就試下, 佢個設計根本唔屈得架
vgggyo 發表於 16-10-2012 08:45 PM

ching 有無相可俾各位brothers睇下,等大家小心d
batman DX12 已經唔係膠衫褲,,,,下身可動真係咁差???....................:30:
架batpod真係好蝦人坐:53:,開頭有人話整左兩粒鐘先坐到上去我以為佢只係吹水講下笑:58:,點知頭先試過之後搞到一身汗都坐唔得靚放棄了:42:好驚整爛架車個手柄,又好驚整花batman件戰衣,到最後batman就好似參觀博物館咁企係batpod隔離影張相算數,幫架batpod入電果陣已經整爛左個電池蓋:30:lock實個蓋果個位爛左,用aa膠自己痴返算數,好彩對外觀無影響,不過架野另外跟果兩支野真係唔識插,說明書又無教真濕滯:70:........hottoys野真係好睇唔好玩:64:
前面其實還好
膝蓋都無事
只是後面屁屁車得有d緊
或者應該用腰關節輔助?
Batpod到手時
我都打算扭盡佢
前面其實還好
膝蓋都無事
只是後面屁屁車得有d緊
或者應該用腰關節輔助?
Batpod到手時
我都打算扭盡佢