Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: batmaniac

[Hot Toys] DX12 怏拍

係5隻先啱~~~~~~~~
woowoobb 發表於 7-10-2012 04:49 PM

原來係佢老人家:66:
頭像被屏蔽
我張單係9號唔知幾時有得拎呢~師兄真係快手~
想問下大家拎左之後最重要CHECK咩位呢??係咪冇得拎出黎CHECK?
請多指教:64:
拎左之後有14保養, 回家慢慢CHECK 燈有無問題, 轉動眼有無問題等等! 如果不幸有問題可以問問HT有無得即時換PARTS定要等, 因為回廠之後要一頭半個月, 你自己行量下! 希望幫到你!
好彩佢怕悶,如果唔係TD會小咗好多歡樂
woowoobb 發表於 7-10-2012 04:24 PM

:@變身俠又變身??:@ 開咁多Account搞咩??:(
真係正到喊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我張單係9號唔知幾時有得拎呢~師兄真係快手~
想問下大家拎左之後最重要CHECK咩位呢??係咪冇得拎出黎CHECK? ...
johnyip5630 發表於 7-10-2012 06:33 PM

如果你住得好遠又驚行多轉嘅可以即場開盒驗屍咁慢慢驗無個位,
不過咁做九成會比人白眼嘅,你要有心理準備.
我自己嘅做法係現場唔開盒返到屋企開燈慢慢睇,有問題嘅成盒連單帶出去同佢地講,通常佢地換到嘅parts會即換比你,換唔到先會返廠
變身俠又變身?? 開咁多Account搞咩??
kevinwong4ever 發表於 7-10-2012 08:41 PM

為TD帶來歡樂囉
回復 22# woowoobb

多謝師兄意見,因為今次係小弟第一次係HOTTOYS訂野,終於都訂到心頭好,好感動:$
等個模型櫃番黎就可以人車合一啦!!
回復 22# woowoobb
但通常一般貨都係可以即場換(限定/特別版除外),
除非佢開幾盒都係咁,先會回廠修理。