Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: terminatort800

[其他] 大家認為AMAZING 朱朱買m記好定ht好??

我覺得M記件衫太過膠
反而HT件衫個質地我幾like

可惜HT係鏡片同條頸到出事 :68:
仲有點解蜘蛛絲發射器會係藍色 :53:
我覺得M記件衫太過膠

可惜HT係鏡片同條頸到出事
仲有點解蜘蛛絲發射器 ...
玩具王者 發表於 7-10-2012 08:30 PM

仲有點解蜘蛛絲發射器會係藍色﹖你有冇睇過套戲﹖
唔鍾意戲入面個設定好難幫到你喎…
回復  ckc882000

M記話1500隻限定.........喎......,不過,
我有訂HT都入左M記,因為我幾乎 ...
adidas 發表於 7-10-2012 07:08 PM

回復  ckc882000

M記話1500隻限定.........喎......,不過,
我有訂HT都入左M記,因為我幾乎 ...
adidas 發表於 7-10-2012 07:08 PM

在下吾入lol,屋企d 12"冇位display,況且有黑色算,要忍手:68:
仲有點解蜘蛛絲發射器會係藍色﹖你有冇睇過套戲﹖
唔鍾意戲入面個設定好難幫到你喎…
chshting 發表於 7-10-2012 08:58 PM

我覺得M記件衫太過膠

可惜HT係鏡片同條頸到出事
仲有點解蜘蛛絲發射器 ...
玩具王者 發表於 7-10-2012 08:30 PM

HT有解釋過,戲入面全套戲都係銀色
但套戲既poster就用左藍色,ht話要跟poster,所以用左藍色
c兄隻黑朱無事咁好?
我果隻黑朱裂晒皮 紅朱就無問題
niknay 發表於 7-10-2012 03:56 PM

我隻隻都搽左車用護皮劑,又display 出來,so far 無事
回復 30# Toruk_Makto

可能我對ht仲存有希望:shiny:hahahah