Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 求其影之....Macross F VF-25G

我d窮人~~~有舊既就算~~~
黑色三連敗 發表於 8-10-2012 09:25 AM

:unhappy:我都係有舊既就算....................對d求求其其影既renew 25G都咁靚.....我呸:76:吐:76:吐吐:76:..........
我都係有舊既就算....................對d求求其其影既renew 25G都咁靚.....我呸吐 ...
Warmblood 發表於 8-10-2012 09:30 AM

我地邊及富2~~~2,3千佢真係當買菜 :56:
我都係有舊既就算....................對d求求其其影既renew 25G都咁靚.....我呸吐 ...
Warmblood 發表於 8-10-2012 09:30 AM

25G我得隻Robot魂咋!DX我都係唔好掂啦!:31:
我地邊及富2~~~2,3千佢真係當買菜
黑色三連敗 發表於 8-10-2012 09:33 AM

:oh:活於赤貧的我們.....是羨慕不來的....................
25G我得隻Robot魂咋!DX我都係唔好掂啦!
常威 發表於 8-10-2012 09:35 AM

:blame:您一隻belon0000都 陸/柒拾啦............:blame:
thanks palyau 兄

你有冇入到 ar
bbf1125 發表於 7-10-2012 09:41 PM

冇呀:63:
琴日去顽仔訂MP15,見到有,但同大人一齊唔可以買:79:
常威 發表於 8-10-2012 09:35 AM

月底好似有25F 啊
一齊玩ROBOT魂:71:
very nice.  support.  support Macross.
gundammsz010 發表於 7-10-2012 22:34

thanks  :64:
我d窮人~~~有舊既就算~~~
黑色三連敗 發表於 8-10-2012 09:25

till ~~~~~ :45:
Warmblood 發表於 8-10-2012 09:30

咁我冇舊咪買隻新玩下 law :(
我地邊及富2~~~2,3千佢真係當買菜
黑色三連敗 發表於 8-10-2012 09:33

我邊夠你鬥ar 你比貼士都 1,2千 la :67:
常威 發表於 8-10-2012 09:35

但你有隻 171 wor :help:
活於赤貧的我們.....是羨慕不來的....................
Warmblood 發表於 8-10-2012 09:40

b 哥你求其一架火L 都車死我 la :80:
冇呀
琴日去仔訂MP15,見到有,但同大人一齊唔可以買
palyau88 發表於 8-10-2012 09:44

黎緊仲有機會既, 出面都仲有貨 :67:
咁我冇舊咪買隻新玩下 law
bbf1125 發表於 8-10-2012 10:30 AM

till ~~~~~  :45: