Toysdaily 玩具日報

查看: 7722|回復: 12

[詢問] ZZ gundam MG 版會會唔會ver 2.0??

ZZ gundam MG 版會唔會出ver 2.0??

之前見過MKII 、Z GUNDAM 都有2.0,唔知呢隻有冇呢?   有冇加強版果隻?
因該會出.畢竟ZZ算是蠻早期的MG.
至於何時會出.就不知了.
可能等ZZ的卡通要重新出個重製版.電影版或HD版等等..
這時順勢推出ver 2.0.這樣的可能性也蠻大的.
回復 2# stl623

呢架野可塑性好高,又可以分體、變形、同合體。

最新版 Z高達 個結局都改埋,唔知會唔會有新既故仔。:52:
ZZ有無PG? 無就唔使諗, 除非Bandai突然發神經狂推ZZ啦! 不過可能性太低. (目前為止)
單睇ZZ機械人Mode都幾正, 但要顧埋變型合體, 比例就好難顧到, 到最後又變四不像...
ZZ有無PG? 無就唔使諗, 除非Bandai突然發神經狂推ZZ啦! 不過可能性太低. (目前為止)
單睇ZZ機械人Mode都幾 ...
francis_lks 發表於 10-10-2012 17:52

咁又唔好咁諗.

GM都冇PG, 但一樣有MG 2.0
咁又唔好咁諗.

GM都冇PG, 但一樣有MG 2.0
getterwing2 發表於 10-10-2012 06:03 PM

有PG就有2.0的话。。。。。。。78有PG,也有2.0,而GM是78的量产型,于是按设定直接就沿用其2.0的骨架了。。。。。。。。。。
very likely since Bandai wants more of your money.
如果而家出MG ZZ Ver2.0
的隻野又識合體又識變形…
一個唔該收你$700 一盒…:ice:

雖然我都覺得舊嗰部真係太舊了…
回復 3# la200996
我覺得要再出過ZZ的故事先會有機會再推MG...
就係因為新版Z的結果改左, 變左將ZZ打入黑歷史般..."""
以家MG裝甲版邊度有得賣賣幾多錢?
RG 會唔會出ZZ高達?
咁RG有咩唔會出?
z高達、自由高達都出,百式同ZZ應該會出埋。