Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 有驚又有喜的DX12

黑色裝甲的頸圈是分開包的,
但係我都是第一次玩, 冇例外的素體及服裝可試
btw 有冇巴打有好介紹?
素體 ...
Endless 發表於 5-10-2012 08:50 PM

我都想知, 有冇CHING可以幫下手?
多謝有心分享:71:
世事難完美,但看圖已覺比前作有所提升,期待收貨:78:
其實經過今次Dx12一役,我好希望之後美國隊長呀~蜘蛛俠呀之類唔好出新造型.
你畀新造型HT就用類同技術製作新造型
你完全唔改造型咩?!佢同你用新技巧去撚到隻嘢昇華去另一階段.
邊個好啲真係不言而喻

另外讚少咗HT一樣嘢,今次手粒終於易拆易插又夠穩
回復 26# sityw

師兄,今曰派到7號5點59分喎,我張單係號5點57分都攞咗
我俾90分,滿足滿意:shiny:
回復 34# liuwaihung

多謝師兄題示!!我明天就去攞!!!:71:
可動眼其實真係有少少過大,這點本人好認同!

難得QC咁好,冇乜defect!唯一唔滿意係頭同脛ge磁石join,如一唔小撞到頭,必成個頭飛出嚟!同埋另外兩個可換咀,唔係太貼面具!總體好滿意!仲有支槍得一粒燈,又唔光,比較失望!
難得QC咁好,冇乜defect!唯一唔滿意係頭同脛ge磁石join,如一唔小撞到頭,必成個頭飛出嚟!同埋另外 ...
BigOil 發表於 6-10-2012 01:08 AM

我見的 CHING 令相,,,
的可換咀都好似有的突左出唻呀....:78:

不過,我都覺得呢隻好正~~~~~~~~~:handshake:
今次我諗大多數人都滿意掛,真係算出得有誠意,
當然唔係完美,但好多部份都OK,,
大至上都同意樓主觀點,多謝樓主詳細report.
另外想講包裝都好正,仲有環保袋送,要讚!
我見的 CHING 令相,,,
的可換咀都好似有的突左出唻呀....

不過,我都覺得呢隻好正~~~~~~~ ...
E神 發表於 6-10-2012 01:11 AM

不過,還可以接!lee隻難得一take過有問題!連個盒都好靚!不過我覺得動漫版果隻頭雕靚仔d!不過lee個頭雕都ok la
不過,還可以接!lee隻難得一take過有問題!連個盒都好靚!不過我覺得動漫版果隻頭雕靚仔d!不過 ...
BigOil 發表於 6-10-2012 01:27 AM

雙腳可動好差?
Thanks Ching report!
正!
回復 42# E神

下半身可動性真係幾差下...
就如樓主”尤其下半身的可動度更是悲劇。”100%同意!
說明書寫横字馬張開雙腿。最多係120度!