Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: coltrane

[Hot Toys] Batpod 新圖

頭像被屏蔽
回復 15# EDMONDLUN

MINE IS 2 JUNE, IT WAS THE FIRST DAY AS I REMEMBER~~~:77:
回復  EDMONDLUN

MINE IS 2 JUNE, IT WAS THE FIRST DAY AS I REMEMBER~~~
riverchild 發表於 6-10-2012 12:19 AM

:77::77:唔該師兄~~~
原來我遲左成個月先去訂...........:56::56:
我之前一隻BADMAN 都冇, 以為十一月攞左隻BATPOD 要坐個KOBE 上去, 依家一齊有, 真係好開心呢~~~
頭像被屏蔽
隻腳曲唔到點坐上BATPOD呢:?
(小弟新手請勿見怪)
回復  EDMONDLUN

MINE IS 2 JUNE, IT WAS THE FIRST DAY AS I REMEMBER~~~
riverchild 發表於 6-10-2012 12:19 AM

開訂應該係6月1號。。。
開訂應該係6月1號。。。
kelvinlampc 發表於 6-10-2012 03:22 AM

唔該師兄~~~~:77:
batpod唔知多唔多人訂,一次過派多d就好~~~:73:
dx12下盤跟本唔可動我想問咁有batpod有乜用?係架batpod隔離企下?
vgggyo 發表於 6-10-2012 01:07 AM

俾cat女坐,batman坐batmobile~:34:
回復 22# kelvinlampc

yes... 我都係 6/1 號單