Toysdaily 玩具日報

[新品消息] DX12~The Dark Knight Rises 已出!!!!!!!! @@揀貨注意事項@@

回復 17# winsortang

對CROCS好形呀, 有冇Hello kitty款呀? HAHA
我諗佢係要改善隻腳既joint位,因為好易爛變軟腳蟹
兩邊肚唔對稱再調嘅,唔駛太擔心
今次隻batman好正!
完全收貨!又可以消滅1張單了!
嘩, 引死人咩..................
回復 33# EDMONDLUN

但系你仲有好多张要消滅。。。哈哈哈。。
回復  EDMONDLUN

但系你仲有好多张要消滅。。。哈哈哈。。
bunchan 發表於 5-10-2012 04:05 PM

最近10日已經消滅左3張單了:34: :34: :34:
hawkeye,batmobile,dx12:77: :77: :77:
回復 27# king's

佢咁做可動性又提高左......!我覺得好好呀!!!
回復 37# alan1128

Oppan Gotham Style 強啊:66::71:
回復 38# thiam

haha! 真係好正! 重有d其他都好正!聽日又會轉一轉!有時間可以關注下我profile pic! haha!!!:71:
頭像被屏蔽
唔知DX11係唔係都好快可以拎呢:58:

dx12唔係年尾出點解10月都有
我洛dx11個時有問個幾時攞到貨佢話10月..........個時以為吹水多
E家有可能       DX11同12都係10月有貨...............
好後悔冇訂dx12  :63:
有咩方法可以唔高追用原價買       HT店都唔會有現貨買.....................

D細店抄到DX12 2千3魚:50:
dx12唔係年尾出點解10月都有
我洛dx11個時有問個幾時攞到貨佢話10月..........個時以為吹水多
E家有 ...
yqyq1475 發表於 5-10-2012 09:14 PM

23魚~~~~~~~~~:@ 等坐艇:he:
我想問點安斗篷???????
回復 43# kevinwong4ever

到到都炒到兩牛以上wor... D單都有人bid....
其實點解之前隻船長會跌價 ?? :?