Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: chibita

[新品消息] DAM - 美國海軍海豹特種部隊水際任務步鎗手沙漠迷彩版

跟多支M4 or MP5會好D!
seals 發表於 5-10-2012 03:19 PM

跟得越多越好, 可以配合不同的造型:love:
三沙靚呀~~~~~~~~~~~~~~~
Head sculpt is nice, just show fierce and serious!
Wskr 發表於 5-10-2012 02:42 PM

yup...really cool:shiny:
三沙靚呀~~~~~~~~~~~~~~~
woowoobb 發表於 6-10-2012 05:44 PM

大大, 我呢排得閒D, 將儲了幾年的兵人一一砌好了, 現只餘一隻SS Army未組 :DD
大大, 我呢排得閒D, 將儲了幾年的兵人一一砌好了, 現只餘一隻SS Army未組
chibita 發表於 6-10-2012 05:48 PM

我反而呢輪玩改batman,連隻海王星都未搞...........
我反而呢輪玩改batman,連隻海王星都未搞...........
woowoobb 發表於 6-10-2012 05:50 PM

係啦, 呢排各位TD大大都談論DX12, 反而冇咩人玩兵人:sad:
我只好去兵人在線果邊睇咋:sleep:
係啦, 呢排各位TD大大都談論DX12, 反而冇咩人玩兵人
我只好去兵人在線果邊睇咋
chibita 發表於 6-10-2012 05:55 PM

我隻DX12都唔知幾時先有得攞,依家改緊medicom個隻batman
我隻DX12都唔知幾時先有得攞,依家改緊medicom個隻batman
woowoobb 發表於 6-10-2012 05:58 PM

大大, 我知兵人可以自己加唔同裝備去改, 咁BATMAN呢款電影角式其實有咩可以改呢?
同意, 出唔同題材可以供不同喜好的玩家多些選擇
另, CD果兩隻ARMY出貨無期?
chibita 發表於 6-10-2012 05:37 PM

之前聽到係10月出, 應該都快架啦
大大, 我知兵人可以自己加唔同裝備去改, 咁BATMAN呢款電影角式其實有咩可以改呢?
chibita 發表於 6-10-2012 06:03 PM

因為隻figure本身出得差小小,所以用自己方法將佢改做到同電影角色小出入,例如medicom個隻為例,本身個頭雕工靚但做窄咗,所以要改番闊佢,腰帶嘅金色過鮮,披風唔靚,呢幾樣已經比我改哂
開似近年尾..間間搶錢.... :30:
之前聽到係10月出, 應該都快架啦
ledmirage3100 發表於 6-10-2012 10:22 PM

係呀, 之前開訂, 都話10月中有, 不過到依家好似仲未有聲氣:26:
因為隻figure本身出得差小小,所以用自己方法將佢改做到同電影角色小出入,例如medicom個隻為例, ...
woowoobb 發表於 6-10-2012 10:30 PM

個頭雕要改番闊佢?? 有難度喎:30:
希望大大指點一下如何改闊, 例如用咩物料?
開似近年尾..間間搶錢....
acq 發表於 7-10-2012 12:02 AM

唔駛到年尾... 我每個月的糧尾都...:70: