Toysdaily 玩具日報

查看: 6392|回復: 15

[詢問] 請問one piece 卓洛 pop sailing again 再販了未??

請問one piece 卓洛 pop sailing again 再販了未??
thx...
將會....而家出個D多數都會再版,唔使心急!

您的XX長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復 1# zero

再版正在發售中,$5xx.
回復  zero

再版正在發售中,$5xx.
common 發表於 5-10-2012 12:39 AM

請問師兄邊度見到??
旺角有嗎?
回復 4# zero

應該係28/9左右同烏索普一齊返貨,早幾日信和見過有,螞x面書話沽清.
將會....而家出個D多數都會再版,唔使心急!

您的XX長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到  ...
kc53 發表於 5-10-2012 12:32 AM

但骨仔打後個D未必會...因為一出即插:(
等待芬奇的出現
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
但骨仔打後個D未必會...因為一出即插
iamfinethankuuu 發表於 5-10-2012 01:44 PM

點解會一出就插既?:p
但骨仔打後個D未必會...因為一出即插
iamfinethankuuu 發表於 5-10-2012 01:44 PM

我個人覺得又唔係咁喎,一出即插,其實苯唔係插,只係正常價位,係之前d福蛙炒得太過份,成千銀隻卓洛同路飛?!係因為而家玩pop既人都知道絕大機會會再版,仲係短期內tim,由其係大熱主角,而家全部再版哂,唔會好似以前個d咁,所以都唔會高追,最多就等下...咁d鋪就唔敢好似之前咁hold起d貨黎炒,因為盒盒都好大(阿long,骨仔,白星等等....)你估真係有咁多地方咩?擺擺下再版都出埋佢就真係企係度囉!......個人推測......:64:
回復 1# zero

今日在信和精品見返左貨,銀底紫色熊仔貼,可能係亞洲版,$51x.
回復  zero

今日在信和精品見返左貨,銀底紫色熊仔貼,可能係亞洲版,$51x.
common 發表於 10-10-2012 09:48 PM

謝謝師兄報料...
今日去已經沒有了, 隔離果間要$7xx...:38:
回復 11# zero

前日見信和店加左價,亞版$58x,港版$63x.但昨日在深水埗店見仲有亞版,仍然$51x.
終於買到了,感謝common 師兄幫忙~~:43:
回復 13# zero

唔好客氣,最緊要幫到大家搵到心頭好.大家都開心.係咪$51x入?
yes...thank you~~