Toysdaily 玩具日報

查看: 6221|回復: 12

[個人收藏] 今日買了一些舊物..

在太原街(門外另有小檔0個間)..
兩盒高達各自兩草找1一盒..88號就三草找1..
其實舊BB高達另外有其他款..但太舊款的活動能力是近乎零...:38:揀了很久,買了兩盒算..

條腰帶在另一處買,,兩草..
師兄腰帶見唔見robot果隻=-='

回復 2# 果汁先生

我買個間得一盒...
在太原街打橫行,開了盒有幾盒,大約三草,唔同款可能唔同價..拎過一些黎望0下,好似有第二同第六款...無開盒就兩草找二...:67:
thx
因為之前bid左一set...
點知原來唔齊款....差robot rider果條=--='
雖則佢多左條理論上更值錢既black我....但唔齊set好似好怪咁...
回復 4# 果汁先生

本人無買開,只是見特價買黎玩0下...:76:
59就出新喇啵:DD
今日在深水埗行過間賣夜冷的地方,有一些舊玩具模型,舊散蛋三雞隻..種類有部份龍珠,SD GUNDAM等等...4草兩盒舊SD高達,天下統一篇之類..最新是款三國傳,在場還有夏候兄弟...不過是SET好款..結果買了張飛加SD81號的騎士F90...
在FL買了兩盒模型,HG紅蟹; 5草找一..LEGEND BB COMMAND GUNDAM , 7草找二.
兩個一SET戰隊紅戰士頭,2草找二..:$:43:
今日見到FL有之前現時賣以為最平的超人特攻隊的公仔..現在只需四五運動咋...另外有魚魚..:69:
回復 7# hompage
請問CHing深水埗間賣夜冷...即係邊度?
謝謝!
回復 10# iRich

大路深向旺,球場斜對面,見七仔,賣零食再向前行,幾乎行到此街盡頭…
有間門面似賣衫,但入面頗多雜物賣…
上一次去已經無晒模型,只剩雜蛋…
恭喜買到心頭好∼∼∼!:77:
正到 pat pat 聲~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~