Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [維護言論自由] 疑似 HT DX07 大貨又sad了

隻dx12 睇相又好似無咩大意外....希望唔好出事
如果真係貨不對辦,要求HT提供退訂選擇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其实订Luke既人多晤多呢????
根據消息Batman之所以走馬上陣提早出貨
就係因為哈活埋門一腳欄住唔畀LUKE(仲有T800)咁樣出街,所以先搵DX12攝期
如果傳言係真,咁即係大家唔駛擔心.最多等下姐
走馬上陣唔好同隻板太大出入又爆油就得
回復 64# 不肖生

如果系gum, 上星期HT就晤应该放果2只野话出街啦。。。。:56:
回復 64# 不肖生

希望如此, LUKE SKYWALKER 及武士P是差不多同期訂..., 沒可能差那麼遠, 武士P那麼成功, LUKE我是本年度最期待的HT人偶:67: 期望HT官方快點澄清.
howard對star war大愛,如果咁到可以出到街,howard真係輸左....
頭像被屏蔽
回復 66# bunchan

無話應唔應該,如果早發現就唔會要調期逼Batman早派貨,
如果有心出垃圾又唔應該咁早擺個死辦出嚟畀人嘈定先.
當然,傳言係傳言,可信性存疑,但我覺得呢個傳言對玩家係最有利,
望都望個傳言係真架啦~吓話?

回復 67# ZIN

我覺得和檔期沒關係,或者說收訂時期一樣才易出現這種情況.
因為生產線不同嘛~既然同期收訂,差不多時期派貨,即是無咩可能用同一條生產線,咁樣出現質素落差反而合理(當然最應該係HT控制到每條生產線都有相同質素)

如果睇病徽,LUKE應該和福伯患同一種病(同一條生產線)
回復 70# 不肖生

当然啦。。。就算我自己无订,都想其它师兄玩得开心~:71:
完全係LUKE既老年樣……
WTF WTF WTF WTF  WTF

有點似張敬軒…
回復 75# Dick.Po

尼D相系去年11月份影ga wor......