Toysdaily 玩具日報

[其他] 電影Ironman3拍攝現場兩角色~

回復 15# GUSTAR

快極都要睇完套 IRONMAN 3 先
:DD
佢配色唔同晒,所以都有興趣入,如關節有改善,咁就入硬(好似由mk3到mk4嘅突破)
頭像被屏蔽
回復  玩具日報記者

尼2隻應該係玩GA

IRONMAN一集一般都有3 個VERSION
97015830 發表於 2-10-2012 09:02 PM

認同, 過渡居多
配色花裡胡哨的~~~不太好看 :(
帶星條塗裝的應該不是鋼鐵愛國者吧,除非綠魔加盟鋼鐵俠三了~~:45:
你地好快又會話好正呀~我要買@@
GUSTAR 發表於 2-10-2012 08:34 PM

正,我一定要買
您的jj長度不符合要求。 當前長度: 6cm 系統限制: 15 到 10000 cm
im套甲...其實ok既...我硬係覺得似d高達既內骨未上外甲咁款...
隔離個套...真係一般般...
好驚係套戲入面既動作埸面再3d出到黎....
好似睇老變柯柏文咁...花到唔知佢邊忽打邊忽...
配色花裡胡哨的~~~不太好看
帶星條塗裝的應該不是鋼鐵愛國者吧,除非綠魔加盟鋼鐵俠三了~~
kingraider 發表於 2-10-2012 09:43 PM

如果好似漫畫咁,綠魔似係會放喺復仇者條線多啲,如果拍得出黑暗復仇者個故事,將會吸引好多,不過呢啲都要n年之後先會實現。
反而我會覺得好似有師兄講,呢兩個設定未必係真正im3設定,始終電影公司都會整一隻傳統配色ironman,呢兩隻配色太冒險。
第三集已經強差人意, 第三集我等出碟算了.......
哇好唔掂wor:31:
看來 山口式大把 irom man 來近
回復 23# coldstone

黑暗復仇者牽扯到角色過多 故事線也很雜 估計很難在電影里看到了~~不曉得又編出什麽新故事了~~

stonekeung01 發表於 2-10-2012 11:53 PM

其實新甲好型 , 有D似 mark5 + mark7
套戲係咪要維護 中美關係?????????

遠睇覺得好似中美聯手咁