Toysdaily 玩具日報

樓主: joshuatang90

[Medicom] Medicom Amazing Spiderman ( 已加圖)

回復 15# bigmic2109
HT 個隻我都訂咗架啦......本身都無打算入哩隻...但係個朋友叫我去睇實物~一睇就拎銀包出嚟乖乖比錢........
希望HT個隻出貨個時可以改下對眼同腰啲線位啦
邊度有得買呀??? 我好想去買番隻呀!!!
回復 16# joshuatang90

你朋友咪我囉.... haha!!!:x
回復 17# rukawalam

去TH 隔離:71:
回復 16# joshuatang90

呢隻實物真係好正 ~~~ 見到相我都立刻出去俾錢了~~~~~  
講真, M記個GG人做得最好就係個頭, 眼, 身材 同隻腳的貼地性  ~~~ 個頭係雕出黎, 而HT 就係用布料~~~ 仲有今次M 記隻GG人眼真係好靚, ~  金金地色 ~  而個BODY 真係好貼近電影主角個身材 ~~~  同隻腳的貼地性真係好好~~ 比較起HT GG 腳的貼地性真係勝好多~~  希望HT 見到m記做得咁好~~~ 會改善一下 ~~~
我都訂左HT GG人~~~~
呢隻蛛只會越嚟越貴∼!
回復 18# alan1128
哈哈!你都快啲玩下隻野, 隻野真係好正
回復 20# bigmic2109
係阿, 真係做得好好, 我都好希望HT見到m記哩隻做得咁好佢地會稔計仔整好佢地個隻, 如果出貨個時重係衣家咁就真係輸晒
回復  kevinwong4ever

今日係超人 !%*) 入
joshuatang90 發表於 1-10-2012 10:25 PM

今日比大大毒到,仆咗出去買!!~~~~~:42: 不過真係好正!!:71:
幾正wo...但 Medicom 考慮緊買唔買
 今日行過蕉人,吾覺有:38: 
頭像被屏蔽
 今日行過蕉人,吾覺有 
ckc882000 發表於 2-10-2012 08:36 PM

因為今日我收了最後兩隻~~~~~~~~~:he:
因為今日我收了最後兩隻~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 2-10-2012 09:18 PM

呵呵!:66:
^_^^_^^_^^_^^_^^_^^_^^_^^_^
呵呵!
^_^^_^^_^^_^^_^^_^^_^^_^^_^
ckc882000 發表於 2-10-2012 09:24 PM

上得TD 多真係錢都洗多咗~~~~~~~~~~:42: