Toysdaily 玩具日報

查看: 13438|回復: 15

[分享討論] 多位Kamen Rider構造圖~~正!

V3.....:35:
:71:
一流!
無得頂!
乜怪金剛真係咁怪, 入面著咗件背心...
估唔到D RIDER 真是完全改造...
好唔簡單 R~
:35:

同近期D RIDER 帶條腰帶, 就話識變身, 識打怪獸:38:
這才是真正的改造人------真正的幪面超人!
除左Kuuga,Agito,Faiz都算係改造之外,龍騎之後既都已經係裝甲幪超~~
好有型呀!:):):)
正:71:,那裡可以找到更多這類圖片嗎:58:
有冇甲蟲女呀?唔使透咁喎,冇左件衫就得啦:58:
有冇甲蟲女呀?唔使透咁喎,冇左件衫就得啦:58:
回復 7# 莫探員

平成的已經難D將「改造」二字拉上關係,KUUGA同AGITO都比較勉強叫做強逼改造(KUUGA係戴左腰帶入左身體,可能係自己搵左自己笨…而AGITO就如果無搭船就唔會有呢件事,雖然都會有另一D AGITO的說…而FAIZ…根本「唔係人」﹗)

相信平成年代的,都係「被選中」既多︰
KUUGA---自己戴腰帶救人
AGITO---上船被照過既都有機會中
RYUKI---都可以叫被選中而又選擇自己做RIDER
555---被掉包又逼住要變身,但情況可以是木場勇治一樣,死不去,又可以變RIDER,所以又是「被命運選中」
劍---(抱歉,無睇晒,唔知道…)
響鬼---(都無睇,不過應該係師徒制的)
甲鬥王---(都無睇晒…都唔太知道…不一定是異蟲吧?)
DEN-O---是「特異點」才能成為電王/零王/牙王(?)又是被「選中的」
KIVA---一定要被咬的魔族才可以嘛,一定是被選中的。
DECADE---抱歉,他應該都是被選中吧?
W---未睇晒,唔肯定……
OOO---係ANKH選的……
FOURZE---好似係自己拎人圩既變身器變的……

其實我知好多位都可以吐糟,都其實唔一定係選出來的,我都係身痕同大家研究研究一下罷了~有大大可以補完嗎?
忽然諗起..本鄉猛和一文字隼人對為了復仇,想要求2位前輩幫他改造的風健次郎曾說道:  又是人..但又不是人的感受...有我們兩個就夠了!:67:
V個樣有d似謝霆鋒!
真係好正,唔知近呢10年既幪面超人透視圖會係點呢?