Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[其他] Bandai Collector 事業部12月~1月再販商品

真係冇高追係正確~
但無GN SWORD III又無O Raiser
Thanks, Ching!
No "新安洲" this month??
Thanks, Ching!
No "新安洲" this month??
chanego 發表於 28-9-2012 12:07 AM

10月06日
..................
有ROBOT魂都好:71::71:
但係冇SWORD III同O Raiser:56:
10月06日
..................
anson@yeung 發表於 28-9-2012 12:13 AM

Thanksso much! Ching!:64:
七劍:35::35::35:

必入
上面咁多位師兄唔好發夢了
就算O-raiser再版,GN SWORD III都唔會,因為魂限,
而且因再版呢盒,GN SWORD III只會再貴d
買盒 00 raiser (TM)限定都有GN SWORD III,想平D,買盒模型LO,仲有型仔劍氣,其實不需太再在意:78:
買盒 00 raiser (TM)限定都有GN SWORD III,想平D,買盒模型LO,仲有型仔劍氣,其實不需太再在意
kevin629 發表於 28-9-2012 07:07 AM

呢盒都好貴,而且要食多個人,兩睇啦
[quote]大家x2吧~~~~~~~~
華夢 發表於 27-9-2012 08:49 PM [/quote

師兄好堅呀!!!!!! 有兩隻 MBSS!!!
finally my wish has come true.  Seven Swords!!!  must buy.
支架好呀..........................
R魂7劍當時兩舊有找入既...就算再販大概都做唔番呢個價lu...
頭像被屏蔽