Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 全新製作 - 搏擊會FIGHT CLUB

回復 35# DreamWorks

呢D咪見做心機,咁detail都做倒出嚟,唔係錢可以衡量,努力呀Ching!!!!!!
頭像被屏蔽

呢幾日收到中港台好多大大支持的留言,本人十分感激每位留過言的朋友,或是入來看過的朋友,你們每一個動作都是化作對小弟的支持,我玩人偶只有年幾時間,真正上色都係幾個月左右,仲有好多野要向各位大大學習,希望來日再有新作之時,各位大大仍會多多支持。:64:

小弟一直希望俾人知道自組其實唔會比盒裝品質差,只要有心去慢慢一步步來,就會發現自組的樂趣,組好之後,放上來俾大家分享一下,收集意見再改良,呢個係一個好好嘅溝通橋樑,我真心好想大家都能夠分享彼此心得,唔好將玩人偶嘅enjoy感覺演變成小圈子活動,咁樣就會令呢樣野變晒質,小弟衷心希望可以做到成績出黎話俾大家知道「有心就事成」。各位大大,互相支持...!!

經過呢段時間,個人真係感觸良多,發生左好多不愉快事件,令我對某人某事,改變了看法,但所有事情都不再重要了,我現階段只相信,用心做好,有你地各位支持就已經心滿意足了...!!
Thx!!
great work! admire!
支持靚figure!!!!!:71:
樓主好有心機~~~{:3_137:},努力,期待樓主更上一層~~~
回復 51# ScareCrow_joe

師兄...我都有留意你自組嘅蛇叔,你都一齊努力啦...!!