Toysdaily 玩具日報

[其他] 關於Sideshow 1/6 snake Eyes and Timber

:64:有勞各位師兄幫忙!請問Sideshow GI Joe Snake Eyes and Timber Figure Set 香港仲有無得訂呢?太約幾錢?一切有勞!

http://toyhaven.blogspot.com/201 ... bles-gi-joe-12.html
u can order driectly from SS

香港老虎有!:65:
價錢都Ok的!
原來要1400左右!!
HT好係仲有得訂  , 或者去兆萬地庫睇睇 .............
樓主:有冇入過sideshows d野先?有就冇問題,冇就考慮清楚先入!因Ss d野一般
唔想高追version 1...幾個月前喺ht訂咗, 大約千四多d.
預咗要換body, d 槍都無 soldier story 咁仔細, 純粹為個頭
樓主:有冇入過sideshows d野先?有就冇問題,冇就考慮清楚先入!因Ss d野一般
ckc882000 發表於 27-9-2012 12:51 AM

sideshow出品真係咁唔推薦咩??:50:
sideshow我玩得好開心架!!body都同ht合作左而家的出品比以前的好多了!!

唔想高追version 1...幾個月前喺ht訂咗, 大約千四多d.
預咗要換body, d 槍都無 soldie ...
jackyt 發表於 27-9-2012 01:05 AM

不過d 槍無咁仔細都係事實:42:
d 槍感覺好似玩d 3吋figure配件咁!!不過服裝算不錯的:71:
我有玩開ss, 標價越來越貴, 質素無進步. :$
SS近年係舊化上係比多左心機去做,其實唔差。

不過以往SS訂價平,而家隻隻要一义就感覺要多一點至值咁姐。

順帶一提,感覺上SS凡係唔著BOOT,著普通鞋嘅FIGURE都有腳軟問題。