Toysdaily 玩具日報

查看: 12819|回復: 15

[玩具攝影] 分享個人少少收藏

由今年三月開始入坑都而家, 真係敗咗唔少, 不過睇見成班仔仔女女, 有時覺得真係值得既....  XDD

突擊同命運高達, 全賴一隻比卡超頂住, 唔係一定雙雙墜機.................................:34:
大大,你擺得好勇 woo~~~~:Q
好多蘿白魂!!! Gd collections:71:!!
咁掃塵咪好唔方便?! 個透明架係自己訂做??
大大,你擺得好勇 woo~~~~
Garycharm 發表於 26-9-2012 11:00 AM

係隻 Destiny 勇咗少少者, 其他都好安全既. XDDDD
好多蘿白魂!!! Gd collections!!
咁掃塵咪好唔方便?! 個透明架係自己訂做??
空月 發表於 26-9-2012 11:06 AM

係呀..掃塵好麻煩, 所以都只係一至兩個月先掃一次, 又可以借 D 依同佢地又黎個大執位.

個架係訂做架. 不過做果時無諗清楚, 唔應該封上層既左右兩邊, 咁一來平 D, 二來上層又可以將 D 暈飛出黎, 可以偷位擺多幾隻.
突擊同命運高達, 全賴一隻比卡超頂住, 唔係一定雙雙墜機.................................
馬仔 發表於 26-9-2012 10:46 AM

係呀...如果唔壓住, 一定飛落地. =.="""""
不過隻比卡超太格格不入, 唔襯, 所以我想搵個重少少既高達頭黎代替, 整體上較統一嘛.
樓主係高達迷,好少超合金。
感覺地震來襲,沒有相當的保護措施,很容易造成遺憾~~~!!不過分享好圖就是要讚賞,感謝分享!!
樓主係高達迷,好少超合金。
la200996 發表於 26-9-2012 11:20 AM

番追好痛苦架...要慢慢黎, 如果唔係好易破產. =.="
其實我都好想買多 D 超魂, 不過地方問題, 個架空間高度唔夠, 放唔到咁大隻超合金. =.=""
感覺地震來襲,沒有相當的保護措施,很容易造成遺憾~~~!!不過分享好圖就是要讚賞,感謝分享!!
redredred5 發表於 26-9-2012 11:28 AM

魂跌我唔驚, 因為有時拎出黎抹果時都試過跌過. .>.<"""""
我最驚就係果幾隻合金者, 一跌真係好心痛.....
:44:後追真心講句,如果唔係太有愛既,掂都唔好掂,家陣的D玩具好似股票咁,有多人追捧就節節上升。。。所以大大三思:70:
係呀..掃塵好麻煩, 所以都只係一至兩個月先掃一次, 又可以借 D 依同佢地又黎個大執位.

個架係訂做架 ...
pepsitang 發表於 26-9-2012 11:14 AM

CHING 可否pm 一下係邊度訂做? 小弟都想整個黎擺蘿白魂
後追真心講句,如果唔係太有愛既,掂都唔好掂,家陣的D玩具好似股票咁,有多人追捧就節節上升。。。所以 ...
Mr.九流 發表於 26-9-2012 01:04 PM

但係好多都好鍾意...淨係 Qan 同 GN-X 果幾隻已經想番追好耐...
不過價位太高, 仲未捨得落手.
CHING 可否pm 一下係邊度訂做? 小弟都想整個黎擺蘿白魂
空月 發表於 26-9-2012 01:07 PM

我係旺角新填地街 #370 果間叫激光膠片既訂做, 不過都唔平, 要四魚八. =.="