Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年7月 SHF NARUTO 渦卷鳴門 (官圖P9)

One Piece 都未出晒, 就嚟 Naruto, 不如 Bandai 俾啲心機做靚每一隻先啦!
回復 21# 改咩名好?

haha!!!!!!!!!!!!!!!!
反而德哥去旅行的自拍照卻可以留在日系英雄區
yugi 發表於 25-9-2012 05:14 PM

cuz 德哥 is a japanese hero advocate :43:
我先係日系英雄 嗚門你唔係~

日系英雄/機械人討論區係應該POST呢D

OH YEAH BABY
改咩名好? 發表於 25-9-2012 05:41 PM

great photos great annotations :71:
哇...版主...玩POST咩....日系英雄-->綜合玩具-->日系英雄-->綜合玩具
改咩名好? 發表於 25-9-2012 10:41 PM

WTF... the post was moved back to Jap Hero category yesterday but then moved here again & again? :angry:
漫畫有追開,但玩具唔係好熱衷,如出鼬太知同摩駄羅都會買。
One Piece 都未出晒, 就嚟 Naruto, 不如 Bandai 俾啲心機做靚每一隻先啦!
toy4jeff 發表於 26-9-2012 08:46 AM

one piece就算啦........出到山治已經技窮
呢幅圖都係年幾前嘅魂展定咩Tamashii event㗎啦.

嗰時禁影, 所以唔係好多人見過, TD無post過.

近幾次Bandai event 都無晒聲氣.....  好可能同東方不敗同一命運.
新坑阿,快出佐助!:50:
出的一定入呀!!!!
toy4jeff 發表於 25-9-2012 07:46 PM

乜你覺得One Piece仲會出咩?
回復 56# Devil_Fudou

唔係嘛~~!!!? 我仲等緊儲齊佢地! 咁火影會唔會同一下埸!?
回復 35# mkyfk

我唔見到邊到有得買呀?
另外, 你呢隻個樣麻麻地,
等 shf 出, 最好有千鳥effect 就好~呵呵
回復 58# mf_c2000
ordered in taobao and US
回復 59# mkyfk

oh~
唔方平, 我等......
同埋我冇 a/c