Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 令人驚訝o既抽獎結果~SHF Wild Tiger Face Open Ver.速影

今日要介紹o既係<<狂野之大抽獎>>其獎品之一 - SHF Wild Tiger Face Open Ver.

話說今日一早就收到物流電話
明明憂寧應該暫時冇貨o係淘寶寄o黎
點解會有物流打電話o黎o既呢
收完貨,3個包裹
一打開就...

真係驚喜萬分
為o左一d 抽唔中o既朋友
今次我影埋d開箱圖

包裝以全緣色為主題
同平時通販/魂限o既包裝好唔同
冇透明包裝可看到內裡實物
qc好壞都要靠開盒先清楚,
感覺上就好似得o左獎仲要再抽一次一樣,好徽妙...
上面大大隻字寫住get wild tiger
充滿獎品味道

好~我地繼續
終於可以見到實物圖了
除本體以外~再加兩對替換手
配件有點少
但呢隻始終唔係咩商品
唔洗錢之餘仲有替換手的確已經叫好好ga la...

前後左右

近鏡
近鏡可見,塗裝算唔錯
但硬係唔知點解覺得有d唔似虎設囉

果然影相就係要37面

同通販虎叔做個比較
其實最主要都係上色/透明件方面有少少分別
透明件比通販o既o黎得通透/鮮明一d
另外手甲o既金色跟解明之外
手部件亦全數上色
相信各位眼明o既大大都睇得出
其實今次開面虎叔o既素體~
並唔係之前通販o固隻
而係o黎自就o黎發售o既劇場版本
附魂網一個做對比http://www.tamashii.jp/item/1816/

當然~其實基本上都冇咩分別
所以舊虎叔o既o野一樣可以用
最後
都係是但影多幾張~收工

手機&#22295;~傷眼唔好意思:64:

ps
反正開post~順便講下今次抽獎o既睇法
憂寧覺得今次抽獎雖然定o係9月3號
但憂寧深信官方根本唔記得o左
直到10號開始~好多人發覺根本冇個抽獎結果開始投訴
先唯有急急腳將成個抽獎list順序入一次...:34:
亦都可能係咁~
憂寧先可以抽到虎叔
不過點都好~希望笨大再搞多幾次呢d抽獎
下次我都會繼續支持o既:71:
good thks for the report:71:
有埋下個月既DOUBLE CHASER連動仲正:71:
Thanks for sharing bro!! :71:
Thx for sharing!
我都抽中左!不過最靈異既係官方個LIST居然搵唔到自己個名!開左盒D QC普通啦.....考慮緊放唔放左佢:50:
希望可以出返魂限版比我呢D好想要既人:die: