Toysdaily 玩具日報

查看: 21380|回復: 30

[分享討論] 抽中左啦抽中左啦!!!!

好開心竟然比我抽中左!! 先留位一陣再開箱!!!

其實呢隻TIGER有幾多個名額呢?有幾多巴打都中左?
...SHF needs to 抽?  from premium bandai hk ?
...SHF needs to 抽?  from premium bandai hk ?
roundbun 發表於 24-9-2012 03:36 PM

<Tiger & Bunny>狂野之大抽獎!!之參加細則
◎ 「<Tiger & Bunny>狂野之大抽獎」由推廣生意的競賽牌照頒發當日起開始至2012年8月31日結束。(系統輸入至24:00為止)
抽獎形式:電腦系統隨機抽出
抽獎日期: 9月3 日 (星期一)
結果公佈日期:9月10日(星期一)
結果公佈形式:於本活動專頁、會員系統、星島日報及THE STANDARD登出。
◎BANDAI收藏玩具部所推出的 指定Tiger & Bunny商品中,隨包裝盒內附上的「<Tiger & Bunny>狂野之大抽獎」的指示及狂野抽獎卡。
◎顧客只需填寫基本個人資料可開設帳戶,並輸入狂野之序號和填妥簡單問卷即有機會參加抽獎。
◎顧客登入後把印於抽獎卡上的狂野之序號輸入系統,填寫簡單問卷,積分便會自動儲存於帳戶之中。
◎每100日元=1個點數, 例: 3,500日元的商品=35個點數。[所有點數的計算方法以官方日元建議售價為準(不含稅)]
◎每50個點數可獲1個抽獎分。例: 150個點數=3個抽獎分; 235個點數=4個抽獎分。(點數以50點為單位,未滿50點將不獲計算)
◎活動舉辦地區: 香港、中國、台灣、新加坡。
roundbun 發表於 24-9-2012 03:36 PM

比多條LINK比巴打參考下
http://www.bandai-asia.com/tigerandbunny/campaign/
恭喜大大,真令人羨慕
恭喜師兄:77::77:
嘩:63:真係令人羨慕呀:35:
恭喜CHing:34:
雖然冇入開T&B...
都要恭喜一下樓主...
恭喜~~~
我都中左開面虎~~
其實買MG都係為左可以face open!
恭喜師兄
我的姓氏第一個英文字母在L之後所以"抽"不中開面虎:sad:
除左呢樣仲有冇其他野抽緊? 今日有兩件bandai野送左上屋企未睇......但list得獎又冇我名喎@@"
我係L不過唔係a:sad:
差小小中
總之開個名l字頭之前啦:no:
恭喜!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
今日收包裹先知道原來中左齊藤先生,Happy、Happy{:3_144:}