Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: leophelia

[個人收藏] 東京之旅收獲0..0

回復 15#
CHING set  chopper大約under$)),找了好久先有這個價錢,其他都要5字尾6字頭
回復  民
CHING set  chopper大約under$)),找了好久先有這個價錢,其他都要5字尾6字頭
leophelia 發表於 22-9-2012 03:41 AM

師兄有冇D二手玩具店可以介紹下, 小弟遲下都去日本~~~THX A LOT~ :77::77:
回復 17# lokia
LOKIA你好,我大多數都係行中野同秋葉原,分別中野,涉谷,秋葉原既MANDARAKE都有不少二手玩具,好多時候都會有驚喜!而今次我係秋葉原一間玩具店買了4個合金(本人玩合金為主),店名就唔記得,大既係秋葉原既MANDARAKE附近,全部8層都係玩具佢係3樓,有時間我再整一個詳細地圖給CHING,大家一起分享一下!!!!你大約幾時去???
回復  lokia
LOKIA你好,我大多數都係行中野同秋葉原,分別中野,涉谷,秋葉原既MANDARAKE都有不少二手玩具,好 ...
leophelia 發表於 24-9-2012 07:22 PM

多謝師兄資料~~  我星期六就出發LA~~~:64:
回復 19# lokia

紅圈那個轉角位就係我買了4樣野既地方,冇記錯既話3F係超合金,CHING有時間去在逛逛啦!!!
回復  lokia

紅圈那個轉角位就係我買了4樣野既地方,冇記錯既話3F係超合金,CHING有時間去在逛逛啦!!!
leophelia 發表於 26-9-2012 03:25 PM

哦~!! CHING張圖好似死左~~~:77:
回復 21# lokia

SORRY我再SEND多次
回復  lokia

SORRY我再SEND多次
leophelia 發表於 27-9-2012 04:28 PM

THANK YOU AR 師兄, ~~~:77:  買都好野番黎出番個POST~~:43:
回復  kataleo

銀河旋風大約@)))
leophelia 發表於 21-9-2012 03:41 AM

嘩.............真係好價呀, 恭喜哂:71:
快啲開盒幫佢影下相啦:35: