Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A - Another Shogun TK

請問e隻係官網訂原價幾錢?thx
回復 166# lap666
Us$140....
回復  lap666
Us$140....
dreamtoys 發表於 27-1-2013 12:09 AM

咁官網咪仲貴?? 我係街訂都係hkd$1050
貴幾十啫~ 不過官網唔係包送貨架咩?
貴幾十啫~ 不過官網唔係包送貨架咩?
ilovetoys 發表於 31-1-2013 12:21 PM

重點係街鋪唔係都係官網訂嫁咩? 點解可以仲平過官網?
回復 170# lap666

因為會員有85折.街鋪應該都係.
lap666 發表於 31-1-2013 02:33 PM

可能佢地唔係用街客身份攞貨掛...
我都唔清楚
lap666 發表於 31-1-2013 02:33 PM

CHing 街鋪都係官網訂,  但擺明買回來用那15%優惠水位賺你錢 ~ !   ( 零售版除外 )

重點是他們成本是要先入3A會, 訂貨要即付全數, 平你40幾蚊, 他們還有120蚊袋 ~ :he:

但如果你一早是3A會員的話一隻已平160蚊, 洗乜比人賺, 又包上門送貨 ~ :p

買 Two Pack 果兩款 Shogun 更超值 US$240, 兩隻唔洗1600蚊, 喜歡3A玩具的話我覺做會員真係正 ~ :)
各位師兄好~
呢隻野真係超正咁
我錯過左訂佢既日子 睇黎都要食抄價...........
想問下街鋪邊度有得訂?
小弟未玩過3A
想問下我兒家上BAMBALANDSTORE 禁佢3A TOYS個制
好似咩都見唔到
其實佢個網有無得買番佢之前出過個D WWR系列?
另外想問問邊度有3A既介紹睇?
見咁多位師兄講7骨,F5好似好型 其實係咩黎?
最後想問問點做3AA會員攞DISCOUNT?
多謝咁多位師兄解答
回復 174# bondyeah
可以去銀座樓下7仔睇下有冇得訂.
3a賣野大部份只會在官網賣一日,3aa會籍每年只有一日入會機會,會費US$180, 官網買野就需要有paypal
我吾信官網貴過街
我吾信官網貴過街
BiGKY 發表於 8-2-2013 11:07 PM

呢隻無去深究過,但隻REX既網店版一定貴過街。。。
放心,呢隻就算買現貨都應該唔洗高追嘅
今日路過旺角睇睇有無得訂
認唔住入左CAESAR WWRP
真係正到無朋友
睇黎我都準備要入坑LU
如果12"個D WWR 係咪起碼過2000?
高過12"就有可能>2000.