Toysdaily 玩具日報

查看: 12935|回復: 9

[玩具攝影] 光復玩具攝影棚

:42: 2008年玩具攝影棚租約期滿, 到今日又再光復...
好好好好好好正呀ching張燙斗人:D

想請教下ching 租一個棚大約幾錢?
(咁次次想影玩具咪要帶過去影:?)
好好好好好好正呀ching張燙斗人

想請教下ching 租一個棚大約幾錢?
(咁次次想影玩具咪要帶過去影)
神打魔帝 發表於 20-9-2012 10:41
:shy:其實係租個住宅單位擺玩具, 擺相機, 砌模型, 玩影音, 玩埋影棚, 不過唔住人... 租studio影相都係可行, 不過唔熟行情, sorry~
其實係租個住宅單位擺玩具, 擺相機, 砌模型, 玩影音, 玩埋影棚, 不過唔住人... 租studio影相都係可行, ...
mars 發表於 20-9-2012 11:21 PM

mars 大大真有米,依家o的樓價o甘貴,唔住人,拎黎放相機?
mars 大大真有米,依家o的樓價o甘貴,唔住人,拎黎放相機?
上下盤 發表於 22-9-2012 00:21
:@ 你咪重有米, 對好多 TD brother 黎講每個月買玩具 budget 足夠我交租
兩個都好有米 :p
其實係租個住宅單位擺玩具, 擺相機, 砌模型, 玩影音, 玩埋影棚, 不過唔住人... 租studio影相都係可行, ...
mars 發表於 20-9-2012 11:21 PM

:@  大大太幸福了
回復 3# mars

Mars 大大實在太有形了:handshake::handshake::handshake:
Mars 大大實在太有米了, 實在太幸福了~ :58:
好有米呀~~~~ :71: