Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[新品消息] Metal Box X Yamato Getter Dragon (多相)

快手快手快手:71:
好似好靚有D心大心細......
回復 32# Smarties8

買啦!好正呀!:shiny:
多謝大大的分享!!! :71:

本身很喜歡超級機械人大戰, 所以對Q版機械人免疫很低, 因此中毒而入貨了.
如果和ES合金相比, MB合金在QC上是稍勝一籌,
而且上色方面可以說跟合金魂同級.

但在活動能力上, 我就覺得是ES勝回一仗.

ANYWAY, 兩間廠的Q版機械人各有特色, 希望這兩個系列繼續出下去.
讓我們這些喜愛機械人大戰的人完夢.
我都入手了,但兩隻手都好易甩,有無人都係甘
回復 35# Kyo123hk

請問你說手好易甩是 - 手臂或拳頭手?
回復 33# samuellam

請問可以PM告訴我入貨地點有價多少.
回復 37# Smarties8

入貨地點,旺角信我, 家旺:o價錢就很難說,因為行已經無貨.....未來可能會升高小小...
以我理解是 - 手臂, 其實都係有D鬆, 不過我還可以接受:38:

回復  Kyo123hk

請問你說手好易甩是 - 手臂或拳頭手?
Smarties8 發表於 22-9-2012 01:50 AM
同es合金Getter One 比較.

Metal Box 個隻大d, 重d, 手關節大家都差不多, 不過腳係es合金好d.

查實有幾高? 同ES合金 Getter 1 是否差不多 size? Thanks!
玩具Joe 發表於 19-9-2012 11:11 PM
動漫節已見過實物,7800 Yen開頭唔知實際現貨價幾多??所以都無諗住買

自己反對下隻巨靈神興趣大D,

ES合金萬能俠兄弟自己就訂左,

如果巨靈神有今次新三一咁o既價,就唔排除買巨靈神現貨

隻巨靈神我未必買, 因為同GETTER DRAGON差不多, 再者, 我只LIKE GETTER.....:79:

動漫節已見過實物,7800 Yen開頭唔知實際現貨價幾多??所以都無諗住買

自己反對下隻巨靈神興趣大D,

E ...
williamhychan 發表於 23-9-2012 06:08 PM