Toysdaily 玩具日報

查看: 19247|回復: 18

[新品消息] PS3,PSVITA 新 Gundam Game : ヮ⑦Фуйяユロみ

Tokyo Game Show 先行發報,對應PS3,PS Vita的新 Gundam game.

回復 2# Vince
Yes!!見後面D背景,懷疑可對應PS Vita AR實景玩法.
回復  Vince
Yes!!見後面D背景,懷疑可對應PS Vita AR實景玩法.
angus 發表於 19-9-2012 02:49 PM

e .... 咁如果係 PS3 版 ... 未會對應 wonder book ? :58:
http://www.youtube.com/watch?v=G ... ure=player_embedded

如果佢配合到 d 高達扭旦 都可能會 hit 下既 ...
似對應gun pla...不過可能好睇唔好玩..
咩 game 嚟嫁!?:?
高達粉C,等佢公報多D料中...

即係玩咩既呢~~~~~~~~~~~~~~

好似係用"高達模型"玩,PV可見高達可以好似模型差換件:35:
PV巨型個隻係MEGA SIZE:@
Vince 發表於 28-9-2012 02:32 PM

可能要用PS move相機影低你的高達玩具,就可以用來當角色玩:34:
http://gb.ggame.jp/
官網公布PS3体験版明日配信決定!!
体験版試玩片段
http://www.youtube.com/watch?v=N9hwnrh7EPM
終於試玩左呢隻遊戲, 單人玩會好悶...好多人話係雷作 {:1_222:}

但一玩線上模式即刻唔同哂, 變左做 GUNDAM HUNTER (鋼亨) :handshake:

單人mode覺得佢操作唔好, 因為敵人未夠多同厲害...但其實佢係集芒亨/PSO/無雙於一身

打敵人掉部件, 可以強化自己既機體,玩法會完全唔同.

基本上係無雙一堆HG卒仔, 強化卒 MG會打到半路出現, 最後打PG 大BOSS破關咁樣.

(重炮手高達手部件可以用擴散飛彈, 近戰裝渣古手斧, 見人用炮突部件業火射到好爽的說)

希望出多d任務同多d機體, 相信係一隻潛力作, 6月尾正式版一出實支持 :77:
Yes,玩儲素材會耐玩好多,期待6月27日的發售日!!
Vince 發表於 28-9-2012 02:32 PM

試版已經推出左......玩個人覺得麻麻地.....如果組隊打可能開心D....打底D敵人會有部件掉下跟住組裝.....我隻吉姆換左高達手,大魔腳,紅慧星頭.....顏色可以消光,弄污等.....:78: 我估唔係粉絲可以skip....:unhappy: