Toysdaily 玩具日報

查看: 5141|回復: 19

[個人收藏] 之前日報咪有同Q太郎合作廣告嘅,我想放玩具

現在不見有,有師兄知電話嗎?
想放咗合金魂佢
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
如果你數量唔多,建議你放拍賣∼
放拍賣一定比放二手店賺更多∼
當然你怕交收麻煩又唔至在啲錢,賣去二手店都係一個乾手淨腳的選擇∼
:78:
我試過問佢把魂限gn劍III收幾錢 2手
佢夠贍開$50比我

佢地收都係收賤價
要放就放論壇/拍賣
係都唔放比Q太狼,試下搵D細舖放會高D架
你放邊D合金呀?
吸塑膠紙全部未開封,外盒開過望下佢地都話當二手收 :44:
而家邊有人賣俾舖頭ga,又唔係同佢有親,做咩益佢,賣平俾佢又唔會多謝你嘅,有師兄講得啱,放上拍賣先賺得多,而且可以賣俾真正玩家,再唔係捐出去或送俾人都好,好過益d舖頭,坦白講,就算你超低價賣俾佢,佢都唔會特別平賣俾人啦。
好認同樓上咁多位師兄既講法
真係寧願放上拍賣網益玩家好過
怕麻煩既就講明只係邊度同幾時交收
雙贏局面!
sell at yahxx laa!!!!!!!!!!!!!!!!!
我中意樓主你個ID:38:
邊有人會信 TD 既廣告架
放比呢度D師兄好過
多謝各位師兄對呢間shop評價意見,開頭想放大贊卡,三一,呢d比較二三年前合金
但當我由display框拆返隻大贊卡入盒時,發覺有件好不緊要零件不見了:@
老實說:呢盒玩具買回來開盒都只係一二次,由馬變回機器人都要睇說明書先得:(
咁件零件去咗邊?一來決件難放,二來放到都吾高,心想.....上天睇來吾比我同你分開,算啦,整好放番你入display框:38:
當晚由於吾識變返隻馬,又要第二日返工關係,第二晚先再整啦...
到咗第二晚係整刃馬一體過程,最後上返把刀比佢揸啦,咁先型仔嘛,拎把大刀出來那一刻.發現返吾見咗嘅零件,那一刻心情好似重逢咁,係心到透出喜悅:handshake:
大贊卡,留返係到啦:love: