Toysdaily 玩具日報

查看: 6103|回復: 13

[玩具報告] 外網分享 - Bowen Design 6吋 美國隊長 (custom)

作為版主, 玩具是買了很多, 但玩的時間很有限

唯有分享下近排見到既好物啦

呢隻Custom made 既 Cap, 參考之前Bowen Design 所設計的雕像 (這次Cap的原畫師為Ariel Olivetti)
而作, 一望已經愛上, 霸氣滿載

什麼是Bowen Design? Bowen 本身是多年前係首辦/雕像設計師, 後來成立公司, 重新演譯了很多美漫角色

量產嗎? 睇怕不會了, 剛於Ebay 的成交價為.........大概七套Marvel Legends Series 3 :30:
大隻過頭啦,不過上色好靚
i sort of scare of repainted 6"
the color just peal off when you move it...:79:
好正, 夠大隻, 夠霸氣...可惜太貴...我真是買唔起, 望多2眼算數~
原來完全用左邊ULIMATE改:@開頭望仲以為羅不同的件改添!

講起無時間玩,只因現在太多選擇; 唔買第日想揾番又可能貴幾倍!

好似頭先知道NECA鐵甲威龍收納槍版出咗,即刻落樓下買; 因為對比其他真係平靚正:$
回復 1# nesidoh

个人觉得这个cap好靓,够晒大只!!
个人都很喜欢这类的漫画造型!
我屋企都有只ICONS 的cap!:shy:
作為captain america fans既我
真係說不出咁想要:79::79::79:
真係靚到講唔出咁靚...

btw,7套series 3 :44::44:
i sort of scare of repainted 6"
the color just peal off when you move it...
Grimlock 發表於 17-9-2012 04:43 PM

呢句真、哈哈
原來完全用左邊ULIMATE改開頭望仲以為羅不同的件改添!

講起無時間玩,只因現在太多選擇; 唔買第日想& ...
ChrisLamXYZ 發表於 17-9-2012 10:01 PM

係啦、好多野一出就要買、有時都幾攰
作為captain america fans既我
真係說不出咁想要
真係靚到講唔出咁靚...

btw,7套series 3 ...
charice1219 發表於 17-9-2012 10:33 PM

係呀、呢個custom made 既人超受歡迎
幾特別woo , 可能會買
回復 10# nesidoh

想問下ching仲有冇其他佢既作品可以睇下:71::71:
thx~~~
幾特別woo , 可能會買
arthurmoz 發表於 25-9-2012 07:17 PM

CUSTOM邊有得買
我都想睇睇佢期他作品牙ching~~:58: