Toysdaily 玩具日報

[新品消息] My Cheap cheap Gordon

:71:回復 13# ckc882000

感覺好好!!!!好正!!!!再想請問下師兄支煙仔係自製定係買架??我諗車住自己整支!!
之前呢粒Gordon頭,冇認真望過,
就咁睇相,好似唔錯,
係咪包埋眼鏡架....?????
回復 17# kafai1978

係連眼鏡的~
回復 18# 十夜
哦,Thx師兄,
有時間落去望下先....!!!!!!!!
不過副眼鏡質素好參差,要慢慢揀。
呢個頭雕已經有老翻賣啦?有無大圖睇下?
Holala, from now no need to buy HT la.....雞旺2/f made good qlty with the glasses too:71:. I should sale my Gordon.
回復 22# KKWai

u definitely should sell it!
回復  ckc882000

感覺好好!!!!好正!!!!再想請問下師兄支煙仔係自製定係買架??我諗車住自己整 ...
alan1128 發表於 17-9-2012 12:18 PM

煙仔個朋友比我,出面都有吾平
在下對件飛虎衫無興趣,成套衫賣佐,剩低個頭同body
ckc882000 發表於 16-9-2012 09:36 PM

嘩.......真人黎架.......:66::66:
回復 13# ckc882000

gordon 也抽煙, 唔錯唔錯
樓主, gordon 件衫好似overzide 左小小wow~:58:
煙仔好易圈,一支牙籤,小小白紙就做到。
圈粗D就可以做雪茄。
回復 27# wayneadd

咁都叫oversize呀????會唔會你個screen放得太大呀??我覺得好fit啦喎!!!
回復 27# wayneadd

唔好意思.....誤會左......樓主個隻件衫真係oversize左.....! sorry sorry!