Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] Figma 上條當麻 與 御坂美琴 的日常

琴晚, 同屋企人玩玩具時心血來潮, 擺左d 平時擺唔到的POSE, 就咁造就左第一個小劇場

特別鳴謝屋企人既figma 上條當麻 (手機圖, 傷眼勿怪)

時間 : 大星霸祭後

美琴 : 終於搵到你la, 搵你搵得我好辛苦
當麻 : 搵我咩事? 我仲有好多功課未做, 好趕時間
美琴 : 趕時間? 你唔記得之前大星霸祭你輸左俾我?

當麻 :  輸左就輸左, BILIBILI, 你想我做乜??
美琴 : (細聲, 拖住當麻隻手) "咩"我

當麻 : BILIBILI, 你好重啊
美琴 : 你想死牙? 你輸左懲罰遊戲, 今日你都要聽我話
當麻 :  不幸だ !!!:63:

(完)

最後, 再次嗚謝屋企人借出FOURZE 與撫子
覺得當麻,美琴 同FOURZE, 撫子好夾

詳細分享在我BLOG:64:

http://blog.yahoo.com/xenonpan/articles/609266/index

THANKS FOR WATCHING:64:
支持:71:,當麻個樣同佢好似XDD>:63:
支持,當麻個樣同佢好似XDD>
ShuXInori 發表於 16-9-2012 08:10 PM

THANKS SUPPORT:64:

頭先搵到E個表情我都笑左, 不過FIGMA 當麻係以動畫作準, 面相同小說VER 好唔同
最近睇某人劇場,搞到我次次見當麻都想起斷手哥而唔係右手哥
最近睇某人劇場,搞到我次次見當麻都想起斷手哥而唔係右手哥
御姐喵 發表於 16-9-2012 10:22 PM
支持玩figma~~~~~~~~~
知情人十卜~~~:p:p
支持玩figma~~~~~~~~~
gazza1211 發表於 17-9-2012 10:45 AM

知情人十卜~~~
anson1319 發表於 17-9-2012 09:44 PM

THANKS SUPPORT :64:
現正搆思緊下集故事, 希望可以加入更多魔禁角色(御坂妹妹):64: