Toysdaily 玩具日報

查看: 7859|回復: 22

[Medicom] medicom amazing spiderman~~

第一次玩m記既figure,真係有d驚喜!!
聽好多大大話m記之前d figure出得好差,
開頭都有d驚,但見完呢隻既實物真係幾正,
所以試下玩第一隻既m記啦,
呢隻蜘蛛俠真係做得唔錯!!
衣服質地,外形都好似,可動性唔錯,
還有腳掌的接地性真係要讚好,十分體貼!!
太夜了,無咩時間玩,影佐2-3張,
聽日先再影過,哈哈!

衣服質地彈性好嗎...????
我都想入番隻玩下....!!!!!
師兄咩價入手呀...????
支持分享,期待更多美圖:71:
衣服質地彈性好嗎...????
我都想入番隻玩下....!!!!!
師兄咩價入手呀...????
kafai1978 發表於 15-9-2012 10:41 AM

彈性唔錯呀,我玩完企返係到d衣服還原返哂^^
我係超人買,1隻牛加4條魚多小小
衣服質地好似<------唯獨呢句唔同意

不過呢隻真係唔錯,暫時各方面都比hottoys好..
請問焦仁有冇得俾人開盒睇哩?
正過HOTTOYS 好多...............但我訂了HOTTOYS............
有進步!!!:71:
請問焦仁有冇得俾人開盒睇哩?
h238hk 發表於 16-9-2012 01:05 AM

咁我就唔清楚了,
因為我第一盒睇佐一陣,
覺得件衣服無咩問題就比錢了,
呢個問題可能要問下其他係大大^^
咁我就唔清楚了,
因為我第一盒睇佐一陣,
覺得件衣服無咩問題就比錢了,
呢個問題可能要問下其他係大大^ ...
駿駿~ 發表於 16-9-2012 03:00 AM

我星期五去”蕉人”買,老闆好友善地主動俾兩盒我揀,我見佢後面仲有兩,三盒左右;相信如果有需要的話佢會唔介意俾我揀埋的。不過我係頭兩盒已經揀到一隻帶走,亦覺得無必要再睇多幾盒囉~
成個過程服務好好及有禮,老闆仲送左本M記catalog俾我添。好滿意~:)
正!! ~~~~~~~~~~~~:shiny:

HT無論點改,都改唔到條頸兩節既問題,我覺得好唔自然,其實插頭雕佢可以學黑蜘,同埋HT手型完全冇進步,完全抄返舊蜘d手型,眼罩亦都冇太陽鏡感覺,身材亦不夠slim,不過有樣野可取係 HT件衫紋理係造得幾好,唔好講接駁唔對位,那個只係樣板,大貨應該會改返好,總括一句全隻蜘,HT 只有件衫可取。
點解隻蜘蛛俠件衫甘怪既?
尋日去超人買野睇過呢隻蜘蛛俠,形態真係做得幾好,但套衫質感&#30494;係唔似套戲,夾口位睇落係好似舊 Spiderman果種膠感‥‥

HT 門口隻Spiderman個頭雕好似有改善,對眼亦用番D似滑雪眼鐘面&#22021;material 去做
今日再去睇兩隻 (HT & M記) 實物,大家都各有長短,似乎 HT 短處多過長處,我唔講個頭先,條頸都好肉酸,我其實好希望 HT 大貨可以改好d,如果大貨改好左高追都照入,最怕佢會留力造第二集先改好。