Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: angusks

[個人收藏] Slam Dunk - 湘北 10號仔

個籃框仲正過人 ~~~~~~~~~~~~~~
呢款櫻木訂左,但都係撻訂多喇,
咁o既質數,仲要補多$750,
留黎玩第二樣好過....!!!!!!
kafai1978 發表於 12-9-2012 11:58 AM

kafai 兄你都撐撻咗????
回復 15# kafai1978

收到風有廠會出正常櫻木頭雕wo......
回復 18# angusks
到時先算啦,都係唔要多架喇....!!!!!
回復 17# kevinwong4ever
好早已經訂左,但見到實物都係接受唔到.....!!!!!!
回復  kevinwong4ever
好早已經訂左,但見到實物都係接受唔到.....!!!!!!
kafai1978 發表於 12-9-2012 03:40 PM

我都係~~~~~~~~:(
小弟今日買左,相熟鋪頭話週圍都冇現貨,只有落左訂嘅貨,所以好多人搵

當然實物個認真頭係幾唔掂,我都猶豫左好耐.....
最後老板娘話遲D有人會出個隻櫻木頭,會靚好多喎!

算,笨賊都做慣,唔爭在多次!!
講真隻櫻木我玩得好開心~

有時候~回憶係可以幫隻野起死回生ge,只要有愛就得, 回想細個日日追亞視櫻木就好開心 :) 雖然我都覺得佢出得唔好,但咁耐先有隻櫻木12" 可動...我都將我ge尺度拉低, 帶左入屋~ 但係隻流川風....真係靠回憶都幫唔到手...我要將尺度拉到近乎"zero" 當佢係贈品唔駛$,先可以入屋:blame:
一路玩一路諗番大學時追套漫畫,由劉定堅嘅自由人譯到不知所謂嘅版本到馬榮成出嘅厚版......

D 對白係腦海湧現,呢隻野真係玩上手先係好野!!