Toysdaily 玩具日報

查看: 4485|回復: 12

[詢問] 關於Display箱

現時入手左7隻12“,諗住之後會入多2隻
整2層既壓克力箱好唔好呢?
師兄有無又平又靚既鋪頭推薦?Thanks ;-D
C妹~做咩唔做櫃呀???
2層放7隻~遲D又會再多幾隻~訂造一個大少少既櫃又靚又實用啦~:78:
淘寶有 ok底
search keywords: 【正品亞克力】拼裝式高級展示盒車模展示盒目前32種尺寸可定做
不如想清楚整個玻璃櫃啦!!!亞克力清潔得多會容易花(係一定會花)
加埋E家D亞克力都唔係好平.....
E家家私D玻璃櫃都係一千有找呀!!!
搵個靚位,整個靚櫃,擺放公仔,每日睇睇
亞克力唔底買,又唔靚,又易花
俾多少少去宜家買個玻璃櫃正好多
亞加力膠箱,如果同size,未必平過玻璃架,
而且唔耐用,好大機會會變黃。
你度好尺寸PM我,我介紹個師父俾你啦。
亞加力膠箱唔好揀拼裝式
你會後悔
拆一次,拎隻公仔出黎,玩完要再裝一次...重複以上步驟..
玻璃柜/架啦,我都物色緊
現時入手左7隻12“,諗住之後會入多2隻
整2層既壓克力箱好唔好呢?
師兄有無又平又靚既鋪頭推薦?Thanks  ...
almomo 發表於 10-9-2012 10:28 PM

樓主入坑不久已經有 7 隻 12 吋, 好利害呢, 可以分享吓入佐邊幾隻嗎?

講番 display 問題, 如果地方許可, 用玻璃柜真係好好多, 你買佐膠箱, 將來都可能會轉番用玻璃柜.
多謝咁多位師兄熱心幫助~ 我其實都想要個玻璃櫃,不過好遺憾自己間房無位
所以今日終於同家人公開左有7個新成員入宅,個感覺仲驚過出櫃 lol
但最終都成功拗左買個玻璃櫃放廳
琴日睇到ikea有個櫃好平 可能會買個個,不過既然公開左又要下年先有貨
所以唔係太趕住要,都係睇多陣先~ thank you all Ching :-)
樓主入坑不久已經有 7 隻 12 吋, 好利害呢, 可以分享吓入佐邊幾隻嗎?

講番 display 問題, 如果 ...
coltrane 發表於 11-9-2012 05:32 PM

入左avengers Thor, Loki, Steve, Tony, amazing Peter, captain and mark I 2.0 :-D
宜+ 既billy櫃都 OK㗎,配玻璃門連燈!