Toysdaily 玩具日報

查看: 9010|回復: 36

[玩具攝影] robot雲 - 自護小隊

老虎是前鋒,楂古1是sniper, 楂古2是保護楂古1和支援老虎:34::58:

為左組隊,話吾買又買左部楂古1sniper,好鬼貴,須然同同Cheap, cheap老虎同楂古2是兩個level(我講個比例.......haha...:34:), 關節又比HGUC好:love:,又有層消光coating,
但3部老虎的價錢,重要我自己上紙,Bandai 是咪想錢想瘋了呀?

今次啲炮管做得好鬼正

如果炮管可收入盒及鎗內就...:71::71::71:

手掌可伸長吾知有什麼用.......:?
:71:
太貴啦.. 只可以玩HGUC :70:
回復 2# 阿噗高達

cos' I have no time to built it, otherwise I would buy the HGUC also:55:
因為魂限,一定貴,如果希望2,3百買到,2手或者有機會,
出面都冇炒起
D管原來係擺架咋??:52:
回復 5# leawong

yes..............:55:
頭像被屏蔽
回復 7# 劉波

我都想左很久才决定入,是相當吾低的一部:55:
其實隻狙揸質素唔錯......比起隻拜亞蘭多多聲....
The antenna of my Sniper was broken after I opened the box............. :79:
回復 9# mmm2000hk

really? :58:................
回復 10# Douglas.M.Saint

oh..........too bad..........
回復 3# mkyfk

no time :66:

i'm no mood to assembly model:31:
回復 13# ygat2005
yes, cos' I have be playing by my baby these few months.:54:
why no mood ar?
另外,吾知Volks幾時出V3飛行背包???...:58:
隻舊渣古幾正~~:handshake:不過太貴,我上年都入隻老虎,絕對係好物:71: