Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dreamtoys

[Hot Toys] 舊物新拍 Hottoys Classic Predator

回復 14# swan1023
這隻predator 完成度高,只是口部有la, 其他都好滿意
睇我頭像都係用佢 , 一定入黎支持下 !!!
I love this classic predator as well, thanks for sharing these awesome photos
回復 17# dvddvdhk
多謝支持:77:如果有把刀就更好
回復  dvddvdhk
多謝支持如果有把刀就更好
dreamtoys 發表於 12-9-2012 01:22 PM

呢隻野之前都有段故 , 話說出貨時係台灣個面收貨先 , 點之有人一post真係赫餐飽 , 個頭雕好似未上色咁 , 跟住當然比人插到爆啦 , 好在ht都真係有留意玩家意見 , 最後大貨延遲左出 , 先有而家個版本 , 所以有時ht d野出大貨時好似抽獎咁 , 出得好有如中獎咁 !!!
回復 20# dvddvdhk
其實間公司做大左QC真係好難keep得好,咁我買得都數好彩。
我中意帶頭盔個樣...