Toysdaily 玩具日報

查看: 4996|回復: 29

[個人收藏] 求其影之.......舊物新入 MB 00 & 0 RAISER+GN SWORD III

其實我自己係鍾意會場限定果set 多d, 呢set MB 00 只係搵緊隻限定時見到 32000yen 起bid 我就貪得意落35000yen, 諗住一定比人過(因一路都見到成交都係37000~40000yen) 點知居然冇比人過中左bid 最後連運費約37xx, 到手後都有差不多個幾星期要昨天先有時間開出黎玩, 玩落都唔太差但都係想要隻會場限定版多d, 希望遲d 有機會搵到隻合自己心水價 la :78:

以下係求其影既劣圖, 各ching 勿見怪 :64:

謝謝收看 :64:
:no::no::no:...................................... 傷心事
又係七劍呢隻毒物呢......堅正呀~ 我就相反入咗會場Trans AM版再高追返七劍呢.....兩隻都正爆呀~:$

原色及Trans-AM相比之下, 我就比較鍾意原色多d, 當然兩隻Metal Build 00都正啊~  :$

00 Raiser (Trans-AM)

不過我的至愛Metal Build始終是: Freedom!  

The Metal Build Big 4~ :73:
好想要啊:help::help::help:
very nice photos of a very nice toy.  support.
:67:確係幾型
........................................................
嘩~~~~~富二,想殺死人咩?:Q
...................................... 傷心事
滴滴仔 發表於 9-9-2012 18:14

其實都係睇你自己姐 :78:
又係七劍呢隻毒物呢......堅正呀~ 我就相反入會場Trans AM版再高追返七劍呢.....兩隻都正爆呀~
ray文 發表於 9-9-2012 19:15

我而家好後悔果時3k 唔入隻會場版 :help:
原色及Trans-AM相比之下, 我就比較鍾意原色多d, 當然兩隻Metal Build 00都正啊~  

00 Raiser (Trans ...
傲龍未展 發表於 9-9-2012 19:38

冇計我一向對 freedom 冇乜興趣, 所以而家9舊都提唔起興趣買 :(
very nice photos of a very nice toy.  support.
gundammsz010 發表於 9-9-2012 22:30

Thanks gundammsz010 brother :64:
確係幾型
........................................................
Warmblood 發表於 10-9-2012 10:08

型極都唔夠你型 :67:
嘩~~~~~富二,想殺死人咩?
常威 發表於 10-9-2012 10:15

有幾殺人ar :67:
型極都唔夠你型
bbf1125 發表於 10-9-2012 12:40 PM

:!我知吖.....係無棍個d死乸型