Toysdaily 玩具日報

查看: 10917|回復: 12

[個人收藏] DR.JR 的新生玩具櫃 #11加相

小弟本身玩具並不算多,但呢幾年係咁出好野,
又想後追某系列,搞到本身個玩具櫃唔多夠用,
D玩具好企得好逼, 見倒都覺得佢地辛苦,
UMMMMM, 係時候要計劃一下換櫃喇,
本身想買幾個BILLY櫃合體就算,
但由於要襯番本身間房家私既顏色, 所以搵人造啦都係....
如是者,等左個半月, 終於起貨,今日送到:)
先睇下之前個櫃

新櫃,本來有四個燈,但師父話死左一隻,下星期先上泥換:o

之後就係一連串既吸塵,抹玩具,擺放......搞左3,4個鐘終於搞惦:help:

而家小弟可以分唔同既corner 放唔同既figure

本身個櫃就變左....
其實都係覺得唔夠光, 應該會買d 條燈加係每一格同埋要加番最重要既防塵貼@@'''
thanks for watching=]
支持大大有咁正嘅新櫃呀......:love:
仲有咁多獨角同機戰呢......:shiny:
:71:新櫃好正, 唔錯唔錯
好多高達收藏..謝謝分享:43:
支持大大有咁正嘅新櫃呀......
仲有咁多獨角同機戰呢......
ray文 發表於 9-9-2012 11:28 AM

多謝支持...小弟正後追機戰呢條line ...好痛苦:$
好多高達收藏..謝謝分享
hehemimi 發表於 9-9-2012 07:15 PM

新櫃好正, 唔錯唔錯
Herpa500 發表於 9-9-2012 01:57 PM

多謝師兄們支持:handshake::handshake:
個柜設計幾好∼∼∼∼∼∼∼!
師兄有支G&P喎∼∼∼:36:
正呀~防塵貼要買呀~~唔係樓主有排抺。
師兄有支G&P喎∼∼∼
kennis512 發表於 12-9-2012 11:14 AM

Magpul sentry :D眼利喎師兄
加相@@'''
在港最後一星期,之後又要等一年先可以買玩具~
所以呢個星期都殺左幾件好野......
freedom區加入了robot 再版SF

MG區啪左隻eypon

UC0096區加左隻GFF fa unicorn

機戰區加左異變3式同大贊卡:D :D :D :handshake:
第4個燈亦修理好
好多正野啊,謝謝分享!
你就好啦! 咁大幅牆放櫃