Toysdaily 玩具日報

樓主: lysanderchau

[個人收藏] Lego UC Gundam - Nahel Argama (新阿加瑪號)page 3 追加MS 系列

試下飛走網址o既www
Squall 發表於 7-9-2012 12:20 PM

何解呢?我用iPad 睇唔到圖,然後學你delete咗www又真係睇到•••••感謝!
何解呢?我用iPad 睇唔到圖,然後學你delete咗www又真係睇到•••••感謝!
lysanderchau 發表於 7-9-2012 02:27 PM

詳情要問其他大大啦 :(

不過之前話FLICKR block左TD其中一個SERVER
wa 而家LEGO真係乜都整到咁喎! :Q
大約每晚一小時,一個月到啦•••

原型艦底左右兩邊都有格納庫,左右跑道上下共用,但砌法有難度, ...
lysanderchau 發表於 7-9-2012 10:01 AM

仲要加埋MS,LZ真喺無得頂:71:
勁呀~~神級高手呀!!
LEGO呀
一定好貴:50:
神級作品, 強人!!!{:3_144:}
實在太正啦,超神级~岩晒我呢d Lego 同gundam都岩既

樓主有冇諗過開班授徒,或者出本教砌既書,我第一個報名~
實在太正啦,超神级~岩晒我呢d Lego 同gundam都岩既

樓主有冇諗過開班授徒,或者出本教砌既書,我 ...
tonantony 發表於 7-9-2012 07:42 PM

開班教授我就未夠班,不過如果有高達同好一敘,我會帶出來分享,更會拆解構造,其實有D似砌模型,逐part逐part砌完再砌落主體到•••••
LEGO呀
一定好貴
akito2008 發表於 7-9-2012 05:13 PM

用二手Lego砌,主要由警察局白磚加星戰set••••,砌完玩完display完影完再拆再砌,第二樣,其實都幾環保又合經濟原則••••之前既阿加瑪拆了再變成新阿加瑪••••
有 Lego, 係冇野會做唔到嘅 :34: :34: :34: :71: :71: :71:
勁呀!:73:..................
Awesome!!  Thanks for the post.
回復 24# lysanderchau

之前都有睇過你阿加瑪砌拆既相....道理明白....不過真係要做到都好有難道....所以先覺得你好勁....不過你無諗過display咩....幾架戰艦一齊show出黎....一定好有型~

可惜我係澳門人....唔係一定黎請教下你...
除咗佩服呢兩個字之外,真係無其他嘢好講:50: