Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Hot Wheels: 迷你Batmobile [歷史編]

回復  quincy

今日係豆城見有番過wave3的痕跡,因為見淨係有藍色蝙蝠車! 知道的應該知我講邊架^^
ChrisLamXYZ 發表於 20-9-2012 09:35 PM

TST???? 頂....即係又比炒家掃哂...
TST???? 頂....即係又比炒家掃哂...
laukahoj 發表於 21-9-2012 01:45 AM

D炒家好似知道曬幾時翻貨咁……
我都係想玩玩具姐
唉…
早幾日在吉吉發現wave3的藍色車, 但冇the bat...
我忍唔住問職員, 佢話唔覺有the bat來過貨...

yahoo的the bat 背面真係有行貨貼紙, 唔通.................

我都係:   
「我都係想玩玩具姐
唉…」
早幾日在吉吉發現wave3的藍色車, 但冇the bat...
我忍唔住問職員, 佢話唔覺有the bat來過貨...

yahoo的 ...
whtang 發表於 21-9-2012 11:27 AM

咁黑暗...頭先問tst 反斗城職員佢話一番就比人掃哂...so sad...
頭像被屏蔽
回復 49# laukahoj

真係dark night! 都係得哩間就不時番貨,唯有大家撞下彩啦!
其實套戲都落畫, 仲炒得起咩?
尖沙咀反斗城收埋哂啲車仔tim la...
回復 53# laukahoj

無錯,執完d位,無埋……十幾蚊的車仔就多咗一半:(唔知遲d會唔會再擺出來?!
我今日都忍唔到手
炒價買左飛機
我今日都忍唔到手
炒價買左飛機
quincy 發表於 25-9-2012 11:44 PM

大果隻定細果隻?
其實大隻同細隻分別係正價幾多?
大果隻定細果隻?
其實大隻同細隻分別係正價幾多?
goldwater 發表於 26-9-2012 08:48 AM

The big one
1:50
The retail price should be 12nine
今日去尖咀反斗城放番啲車係架到, 好似多咗WAVE 3 架藍色車(5-6架), 其他WAVE 3一架都冇......問職員佢話呢兩個星期都唔會再番貨住...so sad...
回復 58# laukahoj

我都半放棄左, 唔再每日去睇.   唯有等緣份啦......
今日又去TST 反斗城...真係望落呢兩星期都冇番過貨...