Toysdaily 玩具日報

查看: 13659|回復: 10

[個人收藏] TF Reveal the Shield中的正爆V級 變形金剛狂派 LUGNUT

舊物新影

Transformers Classic
美版
Reveal the Shield
DECEPTICON LUGNUT

唔識這角色,但睇到網友介紹後,同樣覺得好鬼正,所以才買 (d老變通常都係呢d情況才入手)

外型&可動都極級滿意,變型難度一般,最讚果個位當然是雙手la

qc一般,水口明顯,變為軍機後,機頭非常唔夠緊密

人型時武器得胸部兩側砲仔,機尾屈上來的大砲,有按制射彈機關,d機關我等中佬點會喜歡…,拆出來變把槍好過la

有透光眼,但完全冇用,因頭後機件遮晒d…,另外口可張開

前臂按制後可彈出一節,近距離下令對手極大傷害 (我話ge)

手指都有可動 可以指住beeo黎罵,更可以把他抓起來

Transform

:71:機械感強烈:handshake:有孌成戰機的圖嗎
機械感強烈有孌成戰機的圖嗎
ZIN 發表於 5-9-2012 09:44

係bor 冇咁d圖,等我搞搞,好快有
在TFA有出過這角色,力大無窮,但頭腦幾蠢~
在TFA有出過這角色,力大無窮,但頭腦幾蠢~
AR樂 發表於 5-9-2012 11:15

TFA 卡通我就冇睇過 但也知有這個角色,玩具就見過,外型也是不錯的
非常好玩的一支
記得後面的背包可以卡到底;只是非常不好卡
感謝大大分享
回復 3# AJ

謝謝~再一次好圖:71:
正喎,呢隻老變~~~~~:71:
這個是好物呢~
可動很好, 飛機型態又不錯看~
頭像被屏蔽
呢隻好正

我係吉吉特價入手
呢隻的Gerwalk mode都好正!我都勁中意佢!買咗幾年到依家都時常拿來扭下變下。