Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 帶面罩才能入境之[HOTTOYS SAMURAI PREDATOR武士P]

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD figure ever and ever!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 28# 火宅之人

THZ 十卜~ 火宅兄嘅櫻妃@@上咗油未
回復 29# chankb

喵喵~~:57:話比叔叔知...你有無同主人D FIGURE玩........
回復 32# ZIN

ZIN大~修改進行中... :77:
回復 33# ZIN

喵喵~~  有呀

Never tired to see photos of this beautiful figure!  These photos are excellent!
回復 3# kafai1978

今次個嘴可開合~
所以我都好like佢唔帶面罩~:shiny:
先謝大大超靚相。呢隻predator我個人認為可以加入下一集AVP電影做一個角色添,肯定超型!
我等睇你報告,武士P係值得做報告同佢玩嘅好物,快d開post
ZIN 發表於 3-9-2012 06:44 PM

我會盡力的zin大~~~
pose靚,公仔靚~~
但會唔會影得太光左少少?
pose靚,公仔靚~~
但會唔會影得太光左少少?
rudesbarry 發表於 4-9-2012 12:10 PM

先THZ 十卜~小弟也正為光與暗而煩惱:56:......, 就小弟的不足技術同簡陋設備....., 影暗D色不出不鮮但有氣氛...., 光D才能把玩具輪廓及細部影得清楚點讓大家看清楚, 我在當中撰取了光一點來給大家看清楚, 注重分享, 特別會把較完美的玩具影亮一點及用於報告介紹玩具上, 所以我將會再影一次武士P:35:, 而這方面DICK兄、LU兄同ELLJAY兄等等一眾師兄是影得非常出色及恰到好處.:$
nice photo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 36# mgbb

thz 十卜~~
回復 37# sonsonsun

唔帶面罩型好多!面罩只係for入境!!kaaakaaakaaaaa
先THZ 十卜~小弟也正為光與暗而煩惱......, 就小弟的不足技術同簡陋設備....., 影暗D色不出不鮮但有 ...
ZIN 發表於 4-9-2012 12:31 PM

期待下集大作••••••••••••:71: