Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America ????

回復 28# ilovetoys

WAAAAAAA~~全部都屬於巨物:@
回復 29# ilovetoys

睇黎ching都好心水清~:x
回復 26# sonsonsun

大大,当你见到gum多单系手,就想清gum D ga la
回復 33# bunchan

d期係咁延期......真係睇到都心up!!!
回復 29# ilovetoys

苦等左一年啦。。。。~~~~大大无订???
回復 33# bunchan

hahahaha~呢D情況只會發生係廿張單以上既大大身上~:p小弟得8張....:unhappy:所以未感受到~:34:
回復 36# sonsonsun

迟下你就知ga la....
回復 34# alan1128

算啦~alan大~都預左架啦~玩住車車先law~:66:
回復 37# bunchan

唔好咁講........好驚架...:50:好采我係嚴選達人~唔似D咩都追一餐既人~人講佢又追~唔大愛又追~玩得咁辛苦為乜呢~:58:hehehe~
:50:回復 39# sonsonsun
回復 40# alan1128

alan做咩咁大反應~~:p
我都超期待CA同Loki,
其次就BW同Hulk。
回復  ilovetoys

WAAAAAAA~~全部都屬於巨物
sonsonsun 發表於 3-9-2012 01:47 PM

唉~~ 不過之前無訂ambush , 宜家想追返, 但個價上到三牛==
回復  ilovetoys

苦等左一年啦。。。。~~~~大大无订???
bunchan 發表於 3-9-2012 01:55 PM

梗係有啦!!!!!!!!!!!
回復 43# ilovetoys

hahaha~過去左既就有佢la~....
不過大愛就冇計啦~小弟都想追返電鞭....可惜個價一值高企:die: