Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: GTO

[玩具攝影] GTO快拍 – 竹谷P!!!

頭像被屏蔽
回復 1# GTO

好正!高mark 1咁多?
回復  shallvtalk

這位師兄你的EQ水平很低喔...各花入各眼, 你喜歡的別人不會跟你的觀點ㄧ樣......
Vendetta 發表於 30-8-2012 09:46 PM

真奇怪,HT係味踩親你條尾,你好似逢HT必反,睇你啲post又話M記,3A個啲點好點正,又話收好多靚嘢,但從未見過你貼上黎嘅,其他師兄話你只係吹水根本一隻都無買過,如果唔係咪show黎比大家睇吓你啲珍藏啦!
回復 33# mvp

不要懷疑戰姬兄! 佢有好多珍藏.....................相:74:
回復  mvp

不要懷疑戰姬兄! 佢有好多珍藏.....................相
chika 發表於 30-8-2012 10:22 PM

哦!唔怪之得無覆我個post啦!:34:
頭盔好像後難戴上,好像很易刮甩油
iannt2011 發表於 30-8-2012 07:31 PM

我都想問個頭盔點䵧?冇跟instruction嘅?
我都想問個頭盔點䵧?冇跟instruction嘅?
speedjello 發表於 30-8-2012 10:36 PM

說明書在stand 下面
樓主 隻野有冇現貨, 幾錢左右????
頭像被屏蔽
回復 39# Vendetta
師兄請勿誤會,小弟無意亦無權干管閣下之討論,只是之前有師兄討論令我不禁想起一名故人罷了,還望師兄見諒:he:
頭像被屏蔽
我只想講 , 舊年一直猶疑訂唔訂呢隻竹谷 P , 結果截訂無左 VIP 九折之餘仲要炒貴幾魚追番 , 真係好後悔 , 但尋日拎左真係覺得好正 , 好慶幸自己有追番 …….
頭像被屏蔽
No doubt that cooooooooooooooooool and hope I will get mine soon!  :D  Thanks pal!  :)