Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[其他] Ironman 3: May 1?!

Osborn回歸啦!呵呵
係咪fan make嫁?
原圖好似係avengers黎嫁wo
回復 13# tolete

係,重話怕大陸唔鐘意用個鬼佬做MANDARIN。。。 :52:
回復  tolete

係,重話怕大陸唔鐘意用個鬼佬做MANDARIN。。。 
darknight 發表於 29-8-2012 08:08 PM

可能唔想得罪龐大的中國市場啊
custom made ????????????

fan made
已經證實Iron Patriot是war machine的新裝
謝謝分享。好美的新設計。設計概念跟回電影版了?
Cool update~~~~~~~~~~~~~~~~~ :handshake:
間公司太心急啦,為左賺錢係咁不停出MARK 甲,出到同之前差唔太多,變金色就話MARK8
回復 24# alvinchan2012
出得多係正常,因為漫畫都唔少,
不過MARK VIII隻色真係麻麻
間公司太心急啦,為左賺錢係咁不停出MARK 甲,出到同之前差唔太多,變金色就話MARK8
alvinchan2012 發表於 12-9-2012 09:14 PM

看來師兄把玩具公司和 Marvel 混淆?電影轉甲唔會賺錢,只會用錢.....況且 Iron man 本身個「型」係咁,改細節、轉轉配色,搞搞新意思,有咩問題?

如果轉甲會賺錢,咁漫畫即係擺明搶錢喇!:66:
多謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!