Toysdaily 玩具日報

查看: 7033|回復: 10

[分享討論] [Kato Work] TLJ - Men in Black ( 非 EB )

Original source http://www.hkfigureclub.com/foru ... id=14638&extra=

頭雕:Viva
西裝,襯衫,領呔 :Kato
素體:Hottoys TT Advanced8

這回西裝用上日本布料

套老西真係FIT到漏:71:知唔知邊度有得賣同大約幾銀??
拍落eb隻mib度可能更顯注
又唔覺得EB既MIB 差好多WO

邊有得比較,一套就限量慢慢車出黎,
一套就大量生產。
再講,價錢都差天共地啦....!!!!!!!!
大師出品, 有錢都未必買到, very nice!
回復 5# kafai1978

正確! 唔可以咁樣比 !
價錢我相信已經可以買到一套公仔 !
不過真係靚! 好 FIT !
邊有得比較,一套就限量慢慢車出黎,
一套就大量生產。
再講,價錢都差天共地啦....!!!!!!!!
kafai1978 發表於 29-8-2012 03:54 PM

好贊同Ching 講法
量產野同一件件慢工出細貨真係兩回事
仲有個價差幾倍,點比?
個人覺得eb 大眾化又唔差,好多人都負擔得起,值得一讚:71:
不論是價錢和質素~這次EB 完全勝利
Kato大師套老西真係好正,但價錢直係可以買到套真既老西,一分錢一分貨,
唔講套老西, 個頭捉到K的神髓, EB 個頭好唔似.