Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] HT 武士 PREDATOR

吾係大细問題, 係驚阿仔怕. 我d舊Predator都賣走咗好多.
cywatt 發表於 29-8-2012 03:57 PM

我將它們放在後排~~~~~~~~~~:67:
頭像被屏蔽

武士Predator的確勁...HT連個Packing都咁靚:71:
希望以後都可以有本地創作家 x Predator出現
例如 武俠Predator, 邪神Predator...咁喇
回復 16# JOJO

老虎總會認為血獸係好核突嘅生物
無敵靚相!!!睇到會中毒!!
:71:三位人兄嘅相各有風格
Hottoys 真係冇揀錯人
師兄隻preditor 對腳關節有無鬆得出奇,我朋友同我個隻直頭開唔到8字腳
頭像被屏蔽
平心而論這隻Sumrai Predator大貨上色沒有達到H記手辦以及Bandai SIC的水準......:67:
多謝各位先~~~~

cywatt
確實不應錯過呢, 帶咗面具唔會嚇人的, 我都系戴面具DISPLAY

denniskwong
??響我個MON度又OK WOR....

rudesbarry
其實我覺得舊化可以再重手D, 相信遲下一定有版友執過D舊化

ba2784
呢只本身出得唔錯, 的確系雕像級, 但我覺得個版靚D.....唔通個版系竹谷執筆?

katoki.e
我啊? 錯錯地的其實...........傻瓜機真系不足表現呢只好物.

e_v_i_a_n_s
我OK完全無問題WOR~~~

Vendetta
SIC啊, 我覺得無咩水凖的~~~~呢只靚好多
最大缺點係頭盔好難戴,我真係驚啪斷!
實物終於到手, 連我老婆都話正(不過就order要帶面具display, 費時嚇親女女...) 玩左figure 十幾年..呢隻野真係少有咁雕像級(再加上個Dispaly stand...令我有想起以前見邱福龍隻異形Queen嘅震撼 (唔知有幾多大大見過?旺角第一間船仔Display過), 加上我鍾愛日本風, 呢隻成為我第一隻P仔...
呢件藝術品真係無得輸!!
好有氣勢 ~~~ :71:
回復 25# samurai

同我家P仔一樣要帶面罪:no:
好彩無入:(
入大貨同個版上色叉好遠:69:
(個人意見:64:)
師兄影到成件藝術品咁.:$

呢款真係睇漏眼,估唔到實物有咁大改善,確是好物。

唯一係覺得為左表現濕立立嘅感覺做得太令,個人不喜。